Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitaja, kesätyö, Matinkylä-Olarin kotihoito

Lähihoitaja työskentelee asiakkaan omassa kodissa hoidon- ja palvelun suunnitelman mukaisesti ja toteuttaa kuntouttavaa hoitotyötä asiakkaan toiveita kuunnellen. Tiimiin kuuluu lähihoitajien lisäksi sairaanhoitaja ja moniammatillinen verkosto. Tavoitteena on asiakkaan turvallinen kotona asuminen, asiakkaan toimintakyvyn ylläpitäminen ja parantaminen.

 

Uusi hoitaja perehdytetään tehtäviin yksilöllisesti. Kotihoidossa tehdään jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonloppu työtä. Tarvitsemme lähihoitajia Olarin ja Matinkylän tiimeihin, kuitenkin tiimit tekevät saumatonta yhteistyötä rajojen yli. Toivotamme sinut tervetulleeksi iloiseen ja huumorintajuiseen työyhteisöön!

Työpaikan nimi: Matinkylä-Olarin kotihoito

Työaika: 116 h 15 min/ 3 viikkoa

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Lähihoitajaopiskelijat: hyväksytysti suoritetut kasvun tukemisen sekä hoito ja huolenpidon opinnot, työssäoppisen jaksot, lääkehoidon opinnot sekä lääkelaskut.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme ajokorttia ja ruotsin kielen taitoa.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa varmistamme, että espoolaiset ikäihmiset voivat asua turvallisesti kotonaan. Meillä kotihoidossa työskentelee lähes 500 hoitotyön ammattilaista. Toimimme viidellä suuralueella. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esihenkilöt ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.

Yhteystiedot: Kotihoidon ohjaaja Päivi Hynynen-Ellenberg, 0504134621
Kotihoidon aluevastaava Tiina Hovila, 0504134620
Työpaikan osoite: Piispantilankuja 6 A, 02240 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2272,30e
Työ alkaa: 2.5.2022 - 2.10.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 15.05.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-116-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 25.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11182565

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja, kesätyö, Matinkylä-Olarin kotihoito

Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen, Kesätyö

Julkaistu 15.05.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti