Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitaja, Kilonpuron palveluasunnot

Espoo kaupungin vammaispalveluihin Kilonpuron palveluasuntoihin haetaan lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan löydyttyä ja jatkuu 31.12.2021 asti. Haussa huomioidaan myös lähihoitajaksi opiskelevat tai oppisopimuksesta kiinnostuneet. Haastatteluja voidaan toteuttaa jo hakuajan puitteissa, huomioiden mahdollisen poikkeustilanteen tuomat ohjeistukset.

Lähihoitajana olet osa moniammatillista tiimiä, joka yhdessä muun henkilökunnan kanssa edistää asukkaiden itsenäistä elämää. Henkilökuntaa meillä on yhteensä 20, joka koostuu lähihoitajista, ohjaajasta, sairaanhoitajasta, toimintaterapeutista sekä vastaavasta ohjaajasta. Päivittäisiin tehtäviin kuuluu hoitaa, avustaa ja ohjata asukkaita muun muassa, lääkehoidon toteutuksessa, kodinhoidossa, hygieniassa sekä asioiden hoidossa ja yhteydenpidossa eri viranomaistahoihin. Lisäksi kirjata terveyden edistämiseen ja sairaanhoitoon liittyvät toimenpiteet asiakastietojärjestelmään. Laatia, toteuttaa, kirjata ja arvioida yhdessä tiimin ja asukkaan kanssa palvelu- ja hoitosuunnitelmien toteutumista ja tavoitteita. Tehtävä voi sovitusti sisältää muita mahdollisia yksikön toiminnan kannalta tärkeitä tehtäviä sinun vahvuuksiesi mukaan.

Yksikkö tarjoaa ympärivuorokautista asumista tukevia yksilöllisiä palveluja vaikeavammaisille henkilöille, jotka asuvat omissa asunnoissa sekä asumisvalmennusta vammaisille ja kehitysvammaisille henkilöille. Asiakaskunta koostuu vammaisista henkilöistä, joiden toimintakyky on rajoittunut usealla eri elämän osa-alueella esimerkiksi neurologisen sairauden, aivovamman tai tapaturman vuoksi. Yksikössä on huoneistoja 21, joista 18 on varattu vakituiseen asumiseen ja 3 asumisvalmennukseen. Lisäksi asumisen tukipalveluja tarjotaan yksikön läheisyydessä asuville tuetun asumisen asiakkaille. Työn on jaksotyötä ja vuoroja voi olla kaikkina viikonpäivinä, sisältäen aamu, ilta ja yövuoroja työvuorosuunnitelman mukaisesti.

Toiminta perustuu Espoon kaupungin arvoihin, joiden mukaan asukkaille järjestetään asukaslähtöisiä, yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia asumista tukevia palveluja. Palvelussa noudatetaan sosiaalihuollon toimintaperiaatteita ja lainsäädäntöä sekä ajantasaisia terveydenhuollon hoito-ohjeita ja lääkemääräyksiä.

Henkilöstöetuina tarjotaan mm. työsuhdematkalippuetua ja liikunta- ja kulttuuri etua.

Työpaikan nimi: Kilonpuron palveluasunnot

Työaika: jaksotyö 114,45h/3vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto.Terveydenhuollon ammattihenkilöiden kelpoisuus tarkistetaan Valviran ylläpitämästä ammattihenkilöiden keskusrekisteristä (Terhikki) ennen lopullista tehtävään valintaa.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme kykyä ammatilliseen vuorovaikutukseen ja empaattiseen kohtaamiseen asiakkaiden ja heidän läheisten kanssa. Kokemusta vaikeavammaisten ja kehitysvammaisten henkilöiden hoidosta, ohjauksesta ja toimintakyvyn tukemisesta. Oman työn tai työyhteisön kehittämisestä sekä yhteistyöstä omaisten- ja läheisten kanssa. Tietotekniset taidot ovat eduksi.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Espoon kaupungin vammaisten palveluihin kuuluvat vammaissosiaalityö, asumispalvelut sekä päivä- ja työtoiminta. Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisia palveluja omannäköisen elämän mahdollistamiseksi. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta, asiakasturvallisuutta ja palvelujen laatua.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa Hanna Tikkanen, [email protected], 046 8771758
Työpaikan osoite: Kilonpurontie 1 D 63, 02610 ESPOO
Palkkaus: 2215,49€/kk
Työ alkaa: sopivan henkilön löydyttyä
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 17.05.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-684-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 07.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti