Skip to main content

Lähihoitaja, kotihoito

Kiinnostaako Sinua työskennellä itseohjautuvasti sekä monipuolisen työnkuvan parissa?

Tule osaksi ikäihmisten arkea kotihoitoon ja tuo osaamisesi Keusotelle!

Kotihoito on asiakkaan kotona tapahtuvaa kuntouttavaa hoitotyötä sekä arjessa tukemista. Työ sisältää perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä.

Työ kotihoidossa on vastuullista sekä monipuolista. Se mahdollistaa monipuolisen ammattitaidon hyödyntämisen ja kehittämisen. Lähihoitaja työnkuvaan kuuluu vastuuhoitajana toimiminen huolehtien kokonaisvaltaisesti asiakkaidensa hyvästä arjesta ja kotona selviytymisestä. Lähihoitaja arvioi asiakkaidensa hoitoa sekä huolehtii tukipalvelujen järjestämisestä. Työskentelytapa on asiakkaan voimavaroja tukevaa, kuntoutumista edistävää ja tavoitteellista.

Kotihoidon toimipisteitä sijaitsee jokaisessa Keusoten kunnassa ja kaikki tiimit toimivat yhteisöohjautuen valmentavan esimiehen tuella. Tiimeissä työskentelee lähihoitajia ja sairaanhoitajia. Tukena työssä on myös kotihoidon omat lääkärit.

- Käytössämme on Pegasos Mukana- ja Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmät. Käyntien tilastointi sekä päivittäinen kirjaaminen tehdään asiakkaan luona matkapuhelimella.
- Työ on kaksivuorotyötä aamu- sekä iltavuoroissa, myös viikonloppuisin. Suunnittelemme työvuorot asiakaslähtöisesti ja joustavasti yhdessä tiimin kanssa.

Innostuitko? Hienoa; Meillä on tarjolla vakituisia lähihoitajan tehtäviä koko Keusoten alueella.

Toivomme, että olet työskennellyt ikääntyneiden kanssa ja sinulla olisi kokemusta myös kuntouttavasta työotteesta. Tarvitset hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä osaamisen tehdä työtä itsenäisesti. Tehtävän hoitaminen edellyttää lähihoitajan tutkintoa (terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, asetus 564/1994 mukaisesti), mutta huomioimme myös opiskelijat. Vaadittava lääkehoidon osaaminen suoritettava koeajan aikana.

Me tarjoamme moniammatillisen, osaavan sekä huumorintajuiset työyhteisöt, mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kotiutumisen tuen toimintaa. Työn hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Haluamme, että koet itsesi tervetulleeksi ja siksi panostamme hyvään perehdytykseen. Me tiimissä autamme toinen toisiamme, joten olemme tukena moniammatillisesti.

- Hae tehtävää sähköisen järjestelmän kautta.
- Olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuaikana.
- Kerrothan hakemuksessasi sekä CV:ssa itsestäsi ja osaamisestasi sekä millä alueella haluaisit työskennellä. Täytämme paikat sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätiedot & yhteydenotot saat kotihoidon esimiehiltä:

Stina Helenius p.050 497 2051 stina.helenius@keusote.fi tai Kaija Sund p. 050 497 1665 kaija.sund@keusote.fi

- Tehtäväkohtainen palkka on 2312.37&#128.
- Näytteenottokoulutuksen suorittaneiden tehtäväkohtainen palkka on 2509.38&#128
- Palvelussuhteen ehdot määräytyvät 1.9. voimassa tulevan sote-sopimuksen mukaan.
- Noudatamme koeaikaa.
- Edellytämme tartuntalain 48§ mukaista rokotesuojaa

WWW-osoite: https://www.keski-uudenmaansote.fi/
Yhteystiedot: Kaija Sund kaija.sund@keusote.fi
Työpaikan osoite: Myllytie, 04401 JÄRVENPÄÄ
Palkkaus: 2312.37&#128
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 10.12.2021 klo 12:45
Ilmoitus jätetty: 16.09.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10957117

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Lähihoitaja, kotihoito

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä
Järvenpää
Hyvinkää
Mäntsälä
01900 Nurmijärvi
07170 Pornainen
Tuusula
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 11.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus