Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Lähihoitaja Kuntotusyksikkö

Oletko Sinä kiinnostunut kuntouttavasta työotteesta potilastyössä? Tule meille kuntoutuksen asiantuntijaksi.

Etsimme nyt lähihoitajaa Porvoon sairaalan Sisätautiosasto 3:n kuntoutusyksikköön, määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.11.2021-3.4.2022. Kuntoutusyksikössä on 4 kuntoutuspaikkaa. Työ alkaa 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan.

Kuntoutusyksikössä tehdään tiivistä yhteistyötä fysio- ja toimintaterapeuttien kanssa. Käytettävissä lisäksi mm. puheterapeutti, neuropsykologi. Potilaiden hoitoajat vaihtelevat 1-5 kk välillä.

Sisätautiosastolla 3 hoidetaan kardiologisia, neurologisia ja keuhko- ja infektio potilaita. Osastolla on 45 potilaspaikkaa. Osasto on jaettu keuhko- ja infektiosairauksien ja kardiologian ja neurologisten sairauksien -tiimiin.

Työ on kolmivuorotyötä, mutta kuntoutusyksikössä on mahdollista tehdä paljon aamuja ja iltoja, koska osasto huolehtii kuntouttavasta toiminnasta yövuorojen aikana.

Tarjoamme Sinulle hyvän perehdytyksen sekä joustavan moniammatillisen työyhteisön, huippu työkaverit sekä pienen sairaalan hengen ison työnantajan eduilla ja kehittymismahdollisuuksilla.

Toivomme sinulla olevan kokemusta sisätautisen potilaan hoitotyöstä ja arvostamme hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja, mutta tärkein ominaisuus tehtävässä onnistumisen kannalta on oma motivaatio tehtävää kohtaan.

HUS Porvoon sairaala on monipuolinen ympäri vuorokauden palveleva lähisairaala. Olemme mukana perheystävällinen työpaikka -hankkeessa. Sairaalalla on ilmaisia pysäköintipaikkoja ja mahdollisuus työsuhdeasuntoon.

Porvoo on idyllinen ja kaunis kaksikielinen kaupunki, jossa on laadukkaat palvelut, kulttuuritarjontaa, kaunis luonto ja hyvät liikuntamahdollisuudet.

Katso tunnelmia Porvoon sairaalasta
www.youtube.com/watch?v=Qn0nAqqQewY

Tervetuloa työkaveriksemme!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 25.10.2021! Sijaisuus täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Lähihoitajan tutkinto tai perushoitajan tutkinto.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä, annamme mielellämme lisätietoja!
Osastonhoitaja Marika Innanen, p. 050 3829 183
Rekrytoija Satu Ahonen, p. 040 5168 014  

Lähihoitaja Kuntotusyksikkö

HUS
Porvoo
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 27.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus