Skip to main content

Lähihoitaja, Leppävaaran kotihoito

Haemme Leppävaaran kotihoidon Viherlaakson alueelle ikäihmisten hoitotyöstä innostunutta lähihoitajaa. Viherlaakson alue sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien äärellä (juna, bussit, Kehä II). Omalla autolla liikkuvalle löytyy parkkipaikkoja. Haussa otamme huomioon myös vuoden 2021 aikana lähihoitajaksi valmistuvat hakijat. Jos olet kiinnostunut sijaisuudesta, niin pystymme tarjoamaan myös määräaikaisia työsuhteita.

Työmme tavoitteena on mahdollistaa asiakkaidemme toimiva arki ja tukea heidän kodeissaan asumista. Lähihoitajamme toimivat kotihoidon asiakastyössä perushoidon asiantuntijoina. He vastaavat vastuuhoitajina asiakkaidensa kokonaisvaltaisesta hoidon toteutuksesta, suunnittelusta sekä arvioinnista yhdessä kotihoitotiiminsä kanssa. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä ja varallaoloa.

Hyödynnämme työssämme teknologian mahdollisuuksia: käytössämme ovat mm. mobiililaitteet, toiminnanohjausjärjestelmä sekä etäkotihoito. Espoon kotihoidossa seurataan aktiivisesti alan kehittymistä ja otetaan rohkeasti käyttöön uusia käytäntöjä.

Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti ja perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi, niin että voit turvallisin mielin aloittaa asiakastyön.
Julkisen sektorin työpaikkana tarjoamme sinulle työntekijää arvostavan työyhteisön ja noudatamme valtakunnallisia sopimuksia ja lakeja.

Työntekijöillemme kuuluvat myös suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten työmatkatuki, liikunta- ja kulttuurietu sekä työterveyshuolto.

Ennen kaikkea tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen, et yksin, vaan yhtenä kotihoitotiimin jäsenenä.

Olet lämpimästi tervetullut työyhteisömme jäseneksi.

Työpaikan nimi: Leppävaaran kotihoito
Työaika: Jaksotyö 114h 45min / 3 viikkoa
Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Jos sinulla ei ole Espoon kaupungin hyväksymää lääkelupaa, sitoudut suorittamaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja näytöt kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Toivomme sinulta ajokorttia. Arvostamme ikääntyneiden hoitotyöstä innostunutta lähihoitajaa.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa varmistamme, että espoolaiset ikäihmiset voivat asua turvallisesti kotonaan. Meillä kotihoidossa työskentelee lähes 500 hoitotyön ammattilaista. Toimimme viidellä suuralueella. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava. Työyhteisössämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa kotihoidon ohjaaja Päivi Schidlt, p. 046 877 2919
Työpaikan osoite: Karaportti 5, 02610 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2272,30 €/kk
Työ alkaa: 2.11.2021 tai sopimuksen mukaan
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 01.11.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1436-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 12.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11001009

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti