Skip to main content

Lähihoitaja, Matinkylä-Olarin kotihoito

Haemme lähihoitajaan sijaisuuteen Matinkylä Olarin kotihoitoon. Toimipiste sijaitsee Merituulentien varressa ja asiakas käynneille on lyhyet matkat.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki ja tukea kotona asumista. Työ on moniammatillista tiimityötä ja lähihoitaja vastaa vastuuhoitajana asiakkaidensa hoitosuunnitelmasta. Käytössä on Rai asiakkaan toimintakyvyn arviointiin. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä ja varallaoloa.

Tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Mikäli olet oma-aloitteinen ja haluat työskennellä tiimissä, saatat olla etsimämme henkilö.

Työpaikan nimi ja osoite: Piispantilankuja 6 A, 2 krs
Työaika: 114,15 / 3 viikkoa
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Lisäksi tehtävässä edellytetään ajokorttia.

Arvostamme Rai -osaamista ja ruotsin kielen taitoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, kuten lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa Päivi Hynynen-Ellenberg, [email protected], 0504134621
Työpaikan osoite: Piispantilankuja 6 A 2 krs, 02240 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2272,30 €/kk
Työ alkaa: 9.6.2022 - 1.1.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 02.06.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-723-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 19.05.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11422943

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja, Matinkylä-Olarin kotihoito

Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 02.06.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti