Skip to main content

Lähihoitaja, Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Hei lähihoitaja! Meillä olisi sinulle tarjolla mielenkiintoinen työ Espoon mielenterveys- ja päihdepalveluiden palvelualueella Vieroitushoito-osastolla! Haemme osastolle lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Vieroitushoito-osastolla on 16 asiakaspaikkaa, ja siellä hoidetaan lähes kaikki espoolaiset laitosvieroitusta tarvitsevat asiakkaat. Vieroitushoito-osastolla työskentelet kolmivuorotyössä moniammatillisessa tiimissä, johon kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia, sosiaaliohjaaja, laitosapulaisia sekä virka-aikainen lääkäri. Työ osastolla on monipuolista, vaihtelevaa ja se sisältää yhteistyötä monien sidosryhmien kanssa.

Vieroitushoito-osaston lähihoitajana tehtäviisi kuuluu asiakkaan tilanteen kartoitusta, hoitosuunnitelman ja hoitopolun laatimista sekä asiakkaan fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin ja toimintakyvyn arvioimista ja edistämistä. Lähihoitaja osallistuu myös asiakkaiden lääkehoitoon yhdessä sairaanhoitajan kanssa.

Lähihoitajan työssä eduksesi on työkokemus mielenterveys- ja päihdeasiakkaista, mutta se ei ole välttämätöntä työssä suoriutumiseksi. Lähihoitajana pääset myös kehittämään omaa työtäsi sekä yksikön toimintaa asiakaslähtöisesti ja vaikuttavasti. Päivittäisessä työssäsi sinulta vaaditaan sekä ongelmanratkaisukykyä että hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme työsi tueksi monipuolisen perehdytyksen, kokeneiden ja ammattitaitoisten kollegoiden sekä lähiesihenkilön tuen. Vieroitushoito-osastolla sinua odottaa ehdottoman ammattitaitoinen ja mukava työryhmä!

Lisäksi tarjoamme näköalapaikan Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdepalvelujen valmistelutyöhön sekä organisaation työsuhde-edut, joita ovat esimerkiksi liikunta- ja kulttuurietu sekä työmatkaetu. Työssä jaksamista tukevat säännölliset työnohjaukset sekä yhteiset kehittämispäivät.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon mielenterveys- ja päihdepalvelut, Kalaonnentie 8, 1.krs. 02230 Espoo
Työaika: Jaksotyö 114h 45min/ 3 viikkoa
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai muu vastaava tutkinto.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, asiakaslähtöisyyttä, ja joko suoritettua tai koeaikana suoritettavaa LOVe LOP -lääkehoitolupaa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n ja 48a§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme kokemusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden parissa tehdystä työstä, sekä Espoon palvelujärjestelmän tuntemusta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa palveluvastaava Tia Blomqvist-Kurki, p. 040 636 5200.
Työpaikan osoite: Kalaonnentie 8 A, 1. krs, 02230 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2215,49 €/kk
Työ alkaa: 6.6.2022 tai sopimuksen mukaan
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 31.05.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-898-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 17.05.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11418893

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja, Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 31.05.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti