Skip to main content

Lähihoitaja, Myyrmäen vanhustenkeskus

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Myyrmäen vanhustenkeskus, 5krs. Mustikka

Ruukkukuja 7, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 7.10.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Tule meille töihin! Etsimme Sinua ammattitaitoinen, aktiivinen ja iloinen hoitotyön osaaja lähihoitajan vakiutiseen toimeen Myyrmäen vanhustenkeskuksen 5. kerrokseen. 

Olet tärkeä henkilö asukkaidemme arjessa. Teet hoivatyötä täydellä sydämellä siten, että asukkaiden elämä on toiminnallista ja heidän omiin toiveisiinsa perustuvaa. Teemme yhteistyötä tiimin, läheisten ja vapaaehtoisten sekä kaikkien Myyrmäen vanhustenkeskuksen eri kotien kesken. Työskentelemme moniammatillisena tiiminä omahoitajamallin mukaisesti. Omahoitajana vastaat omien asukkaiden hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti.

Aikaisempi kokemus vanhustyöstä, vanhusten hyvän arjen mahdollistamisesta ja oman työn kehittämisestä katsotaan eduksi. Lisäksi eduksi katsomme myös voimassa olevan lääkeluvan, RAI-osaamisen ja kokemuksen muistisairaiden hoivatyöstä. Odotamme positiivista otetta ja vahvaa motivaatiota ikäihmisten kanssa työskentelyyn sekä taitoa asiakaslähtöiseen työskentelytapaan. Emme hae ainoastaan hyvää osaajaa vaan tärkeätä on myös halu sekä into oppia ja kehittää omaa ammattitaitoaan. 

Meillä huolehditaan perehdytyksestä, koulutuksesta. Henkilöstöllä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu sähköisen titanian kautta ja kaupungin henkilöstöedut. Olemme olleet ensimmäisiä siirtyjiä uuteen Apotti-asiakastietojärjestelmään, johon työntekijämme koulutetaan.

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.  

Haluamme erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esimerkiksi sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.


Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta:

• Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus
• Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen
• Instragramissa @vanhustenvantaa
• Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)

Luemme eduksi: Love-lääkehoitoluvan, Rai-osaamisen sekä kokemuksen ikäihmisten hoitotyöstä

 Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2 203,55
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 3-vuorotyö


Yhteystiedot:

Asumispalvelujen esimies

Erälaukko Mirja

040 6679250

mirja.eralaukko@vantaa.fi

Tavoitettavissa 9-15


Sanna Mikkola Toimintayksikön esimies/ Resurssikeskus puh: 040-6429395 sanna.mikkola@vantaa.fi tavoitettavissa klo 9-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.