Skip to main content

Lähihoitaja, Niittymaan asumisyksikkö

Espoo kaupungin vammaispalveluihin, Niittymaan asumisyksikköön haetaan vakituiseen tehtävään lähihoitajaa/perushoitajaa.

Tehtävän työvuorot sijoittuvat pääasiallisesti aamu- ja iltavuoroihin. Vuoroja voi olla kaikkina viikonpäivinä. Työaika on jaksotyössä (114,45h/ 3vko). Toiveesi pyritään huomioimaan työvuorosuunnittelussa mahdollisuuksien mukaan. Työt alkavat 1.6. tai sopimuksen mukaan. Haastatteluja toteutetaan jo hakuaikana, pääasiallisesti etänä.

Asumisyksikkö tarjoaa ympärivuorokautista asumista tukevia yksilöllisiä palveluja 12 vaikeavammaisille henkilöille, jotka asuvat kerrostalossa omissa asunnoissaan. Asiakaskunta koostuu vammaisista henkilöistä, joiden toimintakyky on rajoittunut usealla eri elämän osa-alueella esimerkiksi neurologisen sairauden, aivovamman tai tapaturman vuoksi.

Päivittäisissä toimissa tehtäviin kuuluu hoitaa, avustaa ja ohjata asukkaita heidän omassa kodissaan, tarvittavilla asiointikäynneillä yksilöllisen palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisesti. Työtä tehdään asukkaan kotona itsenäisesti tai parityönä, riippuen asiakkaan tarpeesta, sovittuina käynteinä tai asiakkaan hälytyksen mukaan. Tehtäviin voi sovitusti kuulua mahdollisia yksikön toiminnan kannalta tärkeitä tehtäviä osaamisesi huomioiden. Hoitaja on osa moniammatillista tiimiä, joka yhdessä muun henkilökunnan kanssa edistää asukkaiden omassa kodissaan asumista sekä yhteistoimintaa.

Palvelussa noudatetaan sosiaalihuollon toimintaperiaatteita ja lainsäädäntöä sekä ajantasaisia terveydenhuollon hoito-ohjeita ja lääkemääräyksiä. Toiminta perustuu Espoon kaupungin arvoihin, joiden mukaan asukkaille järjestetään asukaslähtöisiä, yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia asumista tukevia palveluja. Asukkaiden käytössä on yhteinen asukastila, jossa asukkaat voivat viettää yhteistä aikaa ja järjestää virkistystoimintaa.

Espoon kaupunki tarjoaa henkilöstölleen useita henkilöstöetuja, kuten liikunta, kulttuuri- ja hierontaetu 100€/v, lounasetu, työsuhdematkalippuetu 10€/kk, uintietu on 100 kertaa kalenterivuodessa . Espooseen muuttavia voimme tukea asunnon löytymisessä.

Työpaikan nimi ja osoite: Niittymaan asumisyksikkö, Niittymaanaukea 4 B
Työaika:jaksotyö 114h45min/ 3 vko
Tehtäväkohtainen palkka: 2215,40€/kk + vuorolisät sekä mahdollinen kokemuslisä
Tehtävä on vakinainen

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48 a §:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista. Lisäksi edellytetään lääkehoitolupien ja laitepassin suorittamista 3kk kuluessa työsuhteen aloittamisesta.

Arvostamme kykyä yhteistyöhön, halua oppia, positiivista persoonaa. Kiinnostusta kartuttaa kokemusta vammaisten henkilöiden hoidosta ja toimintakyvyn tukemisesta, oman työn tai työyhteisön kehittämisestä sekä yhteistyöstä omaisten- ja läheisten kanssa.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa Katariina Savolainen katariina.savolainen(at)espoo.fi, 0503430605
Työpaikan osoite: Niittymaanaukea 4 B, 02200 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2215,40€/kk
Työ alkaa: 1.6.2022
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 09.06.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-797-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 17.05.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11418488

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti