Skip to main content

Lähihoitaja, Niittymaan asumisyksikkö

Espoo kaupungin vammaispalveluihin, Niittymaan asumisyksikköön vakituiseen työsuhteeseen haetaan lähihoitajaa/perushoitajaa. Työvuorot ovat pääasiallisesti aamu- ja iltavuoroja, vuoroja voi olla kaikkina viikonpäivinä. Työ on jaksotyötä (114,45h/ 3vko). Sinun toiveesi pyritään huomioimaan työvuorosuunnittelussa mahdollisuuksien mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Asumisyksikkö tarjoaa ympärivuorokautista asumista tukevia yksilöllisiä palveluja 12 vaikeavammaisille henkilöille, jotka asuvat omissa asunnoissaan kerrostalossa. Asiakaskunta koostuu vammaisista henkilöistä, joiden toimintakyky on rajoittunut usealla eri elämän osa-alueella esimerkiksi neurologisen sairauden, aivovamman tai tapaturman vuoksi.

Päivittäisissä toimissa tehtäviin kuuluu hoitaa, avustaa ja ohjata asukkaita heidän omassa kodissaan, tarvittavilla asiointikäynneillä ja yhteistilassa, yksilöllisen palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisesti. Työtä tehdään asukkaan kotona itsenäisesti tai parityönä, riippuen asiakkaan tarpeesta. Lisäksi tehtäviin voi sovitusti kuulua muita mahdollisia yksikön toiminnan kannalta tärkeitä tehtäviä. Hoitaja on osa moniammatillista tiimiä, joka yhdessä muun henkilökunnan kanssa edistää asukkaiden omassa kodissaan asumista sekä yhteistoimintaa.

Työpaikan nimi: Niittymaan asumisyksikkö

Työaika: jaksotyötä (114,45h/ 3vko)

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto (tehtävään soveltuva terveydenhuollon tai sosiaalialan kouluasteinen tutkinto).
Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään kiinnostusta kartuttaa kokemusta vammaisten henkilöiden hoidosta ja toimintakyvyn tukemisesta, oman työn tai työyhteisön kehittämisestä sekä yhteistyöstä omaisten- ja läheisten kanssa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme kykyä vuorovaikutukseen asiakkaan kanssa sekä hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista osaamista. Kykyä ja motivaatiota oppia lisää molempia.

Espoon kaupungin vammaisten palveluihin kuuluvat vammaissosiaalityö, asumispalvelut sekä päivä- ja työtoiminta. Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisia palveluja omannäköisen elämän mahdollistamiseksi. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta, asiakasturvallisuutta ja palvelujen laatua.

Meillä vammaispalveluissa on kahdeksan erilaista asumisen yksikköä, joissa työskentelee noin 100 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista, lähihoitajia, ohjaajia, sairaanhoitajia sekä vastaavia ohjaajia. Työmme perustuu Espoon kaupungin arvoihin, joiden mukaan järjestämme asukaslähtöisiä, yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia asumista tukevia palveluja. Palveluissamme noudatetaan sosiaalihuollon toimintaperiaatteita ja lainsäädäntöä sekä ajantasaisia terveydenhuollon hoito-ohjeita ja lääkemääräyksiä. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Oman työn kehittäminen kuuluu meille kaikille.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa vastaava ohjaaja Katariina Savolainen 043 825 0428
s-posti: [email protected]
Työpaikan osoite: Niittymaanaukea 4 b, 02200 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2215,49€/kk
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 31.05.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-728-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 13.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti