Skip to main content

Lähihoitaja (Ohjaajan tehtävä ID 6776)

Tule mukaan kehitysvamma-alan osaajaksi!

Asiakastyö on meillä mielenkiintoista ja ammatillisesti monipuolista. Haemme kahta lähihoitajaa ohjaajan tehtävään Mäntsälän asumispalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ sijoittuu alkuvaiheessa yksikköön Mäntsälä 1. Loppuvuodesta 2021 tehtävät siirtyvät Mäntsälän vaativan asumisen uudisyksikköön Mäntsälä 3. Näin perehdytämme sinut kehitysvamma-alan erityisosaamista vaativaan tehtävään.

Ohjaajan tehtävässä asiakkaiden arkea ja kuntoutumista tuetaan yksilöllisesti yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Työ on jaksotyötä. Työssäsi tarvitset vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, rakentavaa työotetta ja rohkeutta työskennellä haastavasti käyttäytyvien asiakkaiden kanssa. Eduksi on, jos olet jo kokenut osaaja, mutta voit olla myös uusi kehitysvamma-alalla. Arvostamme myös puhetta tukevien ja korvaavien kommunikointimenetelmien osaamista sekä kokemusta autismikuntoutuksesta ja mielenterveystyöstä. Tutustu tästä asiakkaidemme kertomana, millainen on hyvä ohjaaja: https://www.youtube.com/watch?v=ykfy6FIrH0k

Tarjoamme mukavan työporukan sekä panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, koulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Etevassa voit kehittyä kehitysvamma-alan hoitotyön asiantuntijaksi. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Tehtävän kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta sekä käytämme 6 kk:n koeaikaa. Työntekijän on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on sote-ammattikortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. palvelupäällikkö Jaana Lautala, puh. 040 304 7679 (Mäntsälä 1).

Hakuaika on 28.4. - 23.6.2021 kello 15:00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä.

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

AVAINSANAT lähihoitaja sairaanhoitaja sosionomi

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: vs. palvelupäällikkö Jaana Lautala, puh. 040 304 7679 (Mäntsälä 1)
Työpaikan osoite: 04600 MÄNTSÄLÄ
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 23.06.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: Hakuaika on 28.4. - 23.6.2021 kello 15:00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä.
Ilmoitus jätetty: 28.04.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Lähihoitaja (Ohjaajan tehtävä ID 6776)

Mäntsälä
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 28.04.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus