Skip to main content

Lähihoitaja (Ohjaajan tehtävä ID 6797)

Tule mukaan kehitysvamma-alan asiakastyöhön!

Asiakastyö on meillä mielenkiintoista ja ammatillisesti monipuolista. Haemme Touhulaan (Lohja 3pt ja Lohja 6) lähihoitajaa ohjaajan tehtävään toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Touhula tarjoaa autisteille päiväaikaista toimintaa arkisin (ma-pe) ja viikonloppuisin (pe-su) lasten ja nuorten lyhytaikaista ympärivuorokautista hoitoa. Työ on arkisin päivätyötä, viikonloppuisin kolmivuorotyötä.

Ohjaajan tehtävässä asiakkaiden arkea ja kuntoutumista tuetaan yksilöllisesti yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Tehtävässä tarvitset vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta. Edellytämme myös ajokorttia asiakaskuljetuksiin. Eduksi on, jos olet jo kokenut osaaja, mutta voit olla myös uusi kehitysvamma-alalla. Arvostamme myös puhetta tukevien ja korvaavien kommunikointimenetelmien osaamista sekä kokemusta autismikuntoutuksesta ja mielenterveystyöstä. Tutustu tästä asiakkaidemme kertomana, millainen on hyvä ohjaaja: https://www.youtube.com/watch?v=ykfy6FIrH0k

Tarjoamme mukavan työporukan sekä panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, koulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Etevassa voit kehittyä kehitysvamma-alan hoitotyön asiantuntijaksi. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Tehtävän kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta sekä käytämme 6 kk:n koeaikaa. Työntekijän on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta ja rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä ennen tehtävän vastaanottamista. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on sote-ammattikortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Johanna Hänninen, puh. 040 304 7247 (Lohja 3-5). Ajalla 7.-27.6. lisätietoja antaa vastaava ohjaaja Josefina Saaristo, puh. 040 304 8334.

Hakuaika on 19.5. - 30.6.2021 kello 15:00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä ja tehtävä täytetään hakuprosessin aikana, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

AVAINSANAT lähihoitaja sosionomi kuntoutuksen ohjaaja

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Johanna Hänninen, puh. 040 304 7247 (Lohja 3-5). Ajalla 7.-27.6. lisätietoja antaa vastaava ohjaaja Josefina Saaristo, puh. 040 304 8334.
Työpaikan osoite: 08150 LOHJA
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 30.06.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: Hakuaika on 19.5. - 30.6.2021 kello 15:00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä ja tehtävä täytetään hakuprosessin aikana, heti sopivan henkilön löydyttyä.
Ilmoitus jätetty: 19.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja (Ohjaajan tehtävä ID 6797)

Lohja
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 30.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti