Skip to main content

Lähihoitaja

Asiakastyö on meillä mielenkiintoista ja ammatillisesti monipuolista.
Tule mukaan kehitysvamma-alan osaajaksi!

Haemme vakituisia ohjaajia Mäntsälään. Avoimena on myös eripituisia sijaisuuksia kesän ja syksyn ajalle. Meillä on Mäntsälän alueella useita erilaisia asumisyksiköitä, jossa ohjaaja pääsee hyödyntämään omaa osaamistaan työssään ja kehittämään yksikön toimintaa ja kehittymään itse kehitysvamma-alan ammattilaisena. Mäntsälässä on mm. senioriasumista ja autismi- ja mielenterveyskuntoutujille suunnattuja pienryhmäkoteja, sekä tuettua rivitaloasumista.

Ohjaajan tehtävässä asiakkaiden arkea ja kuntoutumista tuetaan yksilöllisesti yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Työ on jaksotyötä. Työssäsi tarvitset vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, rakentavaa työotetta ja rohkeutta työskennellä myös haastavasti käyttäytyvien asiakkaiden kanssa. Eduksi on, jos olet jo kokenut osaaja, mutta voit olla myös uusi kehitysvamma-alalla. Arvostamme myös puhetta tukevien ja korvaavien kommunikointimenetelmien osaamista sekä kokemusta autismikuntoutuksesta ja mielenterveystyöstä. Tutustu tästä asiakkaidemme kertomana, millainen on hyvä ohjaaja: https://www.youtube.com/watch?v=ykfy6FIrH0k

Tarjoamme mukavan työporukan sekä panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, koulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Etevassa voit kehittyä kehitysvamma-alan hoitotyön asiantuntijaksi. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Soita ja kysy lisätietoja: palvelupäällikkö Tiia Hiltunen, puh. 040 304 7297 (lomalla 14.6. - 27.6.) ja vs. palvelupäällikkö Jaana Lautala, puh. 040 304 7679. Hakuaika on 9.6. - 7.7.2021 kello 15:00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Täytämme paikkoja jo haun aikana.

VIRALLINEN OSUUS
Ohjaajan kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta sekä käytämme koeaikaa. Työntekijän on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on sote-ammattikortti. Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka.

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja liikevaihtomme on lähes 80 miljoonaa euroa. Etevan palveluissa tuotamme laadukkaita palveluja, toimimme vastuullisena suunnannäyttäjänä sekä teemme merkityksellistä ja tärkeää työtä, yhdessä. Toimintamme ja johtamisemme pohjana ovat Etevan arvot rohkeus, luottamus ja arvostus. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella. Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä!

AVAINSANAT lähihoitaja sairaanhoitaja sosionomi kuntoutuksen ohjaaja

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: palvelupäällikkö Tiia Hiltunen, puh. 040 304 7297 (lomalla 14.6. - 27.6.) ja
vs. palvelupäällikkö Jaana Lautala, puh. 040 304 7679
Työpaikan osoite: 04600 MÄNTSÄLÄ
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 07.07.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: Hakuaika on 9.6. - 7.7.2021 kello 15:00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Täytämme paikkoja jo haun aikana.
Ilmoitus jätetty: 09.06.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Lähihoitaja

Mäntsälä
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 09.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus