Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitaja (ohjaajan tehtävä ID 6858)

Tule mukaan kehitysvamma-alan asiakastyöhön!

Asiakastyö on meillä mielenkiintoista ja ammatillisesti monipuolista. Haemme lähihoitajaa ohjaajan tehtävään Askolan asumispalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Meillä on myös avoimena eripituisia sijaisuuksia kesän ja syksyn ajalle.

Ohjaajan tehtävässä asiakkaiden arkea ja kuntoutumista tuetaan yksilöllisesti yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Työ on jaksotyötä. Tehtävässä tarvitset vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta. Eduksi on, jos olet jo kokenut osaaja, mutta voit olla myös uusi kehitysvamma-alalla. Arvostamme myös puhetta tukevien ja korvaavien kommunikointimenetelmien osaamista sekä kokemusta autismikuntoutuksesta ja mielenterveystyöstä. Tutustu tästä asiakkaidemme kertomana, millainen on hyvä ohjaaja: https://www.youtube.com/watch?v=ykfy6FIrH0k

Tarjoamme mukavan työporukan sekä panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, koulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Etevassa voit kehittyä kehitysvamma-alan hoitotyön asiantuntijaksi. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Tehtävän kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta sekä käytämme 6 kk:n koeaikaa. Työntekijän on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on sote-ammattikortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Pirjo Mikkola, puh. 040 304 7118 (Askola 1)

Hakuaika on 28.7. - 11.8.2021 kello 15:00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä ja tehtävä täytetään hakuprosessin aikana, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja liikevaihtomme on lähes 80 miljoonaa euroa. Etevan palveluissa tuotamme laadukkaita palveluja, toimimme vastuullisena suunnannäyttäjänä sekä teemme merkityksellistä ja tärkeää työtä, yhdessä. Toimintamme ja johtamisemme pohjana ovat Etevan arvot rohkeus, luottamus ja arvostus. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

AVAINSANAT lähihoitaja sairaanhoitaja sosionomi

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Pirjo Mikkola, puh. 040 304 7118 (Askola 1)
Työpaikan osoite: 07500 ASKOLA
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 11.08.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä ja tehtävä täytetään hakuprosessin aikana, heti sopivan henkilön löydyttyä.
Ilmoitus jätetty: 28.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja (ohjaajan tehtävä ID 6858)

Askola
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 11.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti