Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitaja (Ohjaajan tehtävä ID 6925)

Jos koet omaksesi työn, missä pääset työskentelemään asiakkaiden yksilöllisyyttä kunnioittaen, niin tervetuloa Etevaan!

Asiakastyö on meillä mielenkiintoista ja ammatillisesti monipuolista. Haemme neljää (4) lähihoitajaa ohjaajan tehtävään Mäntsälän päiväaikaiseen toimintaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Yksikössä tehdään pääsääntöisesti päivätyötä.

Ohjaajan tehtävässä asiakkaiden arkea ja kuntoutumista tuetaan yksilöllisesti yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Työ on jaksotyötä. Tehtävässä tarvitaan vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, rakentavaa työotetta ja rohkeutta työskennellä haastavasti käyttäytyvien asiakkaiden kanssa. Edellytämme ajokorttia asiakaskuljetuksiin. Eduksi on, jos olet jo kokenut osaaja, mutta voit olla myös uusi kehitysvamma-alalla. Arvostamme myös puhetta tukevien ja korvaavien kommunikointimenetelmien osaamista sekä kokemusta autismikuntoutuksesta ja mielenterveystyöstä. Tutustu tästä asiakkaidemme kertomana, millainen on hyvä ohjaaja: https://www.youtube.com/watch?v=tIj8ZzmVB08

Meillä sinua odottaa ammatillinen ja yhteistyökykyinen työyhteisö. Panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, koulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Etevassa voit kehittyä kehitysvamma-alan hoitotyön asiantuntijaksi. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Tehtävän kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta sekä käytämme 6 kk:n koeaikaa. Työntekijän on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on SOTE-ammattikortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jaana Lautala, puh. 040 304 7679 (Mäntsälä pt).

Hakuaika on 24.11. - 2.2.2022 kello 15:00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä ja tehtävä täytetään hakuprosessin aikana, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja liikevaihtomme on lähes 80 miljoonaa euroa. Etevan palveluissa tuotamme laadukkaita palveluja, toimimme vastuullisena suunnannäyttäjänä sekä teemme merkityksellistä ja tärkeää työtä, yhdessä. Toimintamme ja johtamisemme pohjana ovat Etevan arvot rohkeus, luottamus ja arvostus. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

AVAINSANAT lähihoitaja sairaanhoitaja sosionomi kuntoutuksen ohjaaja

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: palvelupäällikkö Jaana Lautala, puh. 040 304 7679 (Mäntsälä pt)
Työpaikan osoite: 04600 MÄNTSÄLÄ
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 02.02.2022 klo 15:00
Jätä hakemus: Hakuaika on 24.11. - 2.2.2022 kello 15:00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä ja tehtävä täytetään hakuprosessin aikana, heti sopivan henkilön löydyttyä.
Ilmoitus jätetty: 24.11.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11078284

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Lähihoitaja (Ohjaajan tehtävä ID 6925)

Mäntsälä
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 25.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus