Skip to main content

Lähihoitaja (Ohjaajan tehtävä ID 6942)

Tule mukaan kehitysvamma-alan asiakastyöhön!

Asiakastyö on meillä mielenkiintoista ja ammatillisesti monipuolista. Haemme lähihoitajia ohjaajan tehtävään Vantaan asumispalveluihin mm. Pähkinärinteeseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työssä tuet asiakkaiden arkea ja kuntoutumista yksilöllisesti yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Työ on jaksotyötä. Tarvitset vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta. Eduksi on, jos olet jo kokenut osaaja, mutta voit olla myös uusi kehitysvamma-alalla. Arvostamme myös puhetta tukevien ja korvaavien kommunikointimenetelmien osaamista sekä kokemusta autismikuntoutuksesta ja mielenterveystyöstä.

Tarjoamme mukavan työporukan sekä panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, koulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Etevassa voit kehittyä kehitysvamma-alan hoito- ja ohjaustyön asiantuntijaksi. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Tehtävän kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta sekä käytämme 6 kk:n koeaikaa. Työntekijän on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on sote-ammattikortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Vesa Mäkinen, puh. 040 304 8191 (Vantaa 12).

Hakuaika on 13.3. - 3.11.2021 kello 15:00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä ja tehtävät täytetään hakuprosessin aikana, heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja liikevaihtomme on lähes 80 miljoonaa euroa. Etevan palveluissa tuotamme laadukkaita palveluja, toimimme vastuullisena suunnannäyttäjänä sekä teemme merkityksellistä ja tärkeää työtä, yhdessä. Toimintamme ja johtamisemme pohjana ovat Etevan arvot rohkeus, luottamus ja arvostus. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

AVAINSANAT lähihoitaja sosionomi kuntoutuksen ohjaaja

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: palvelupäällikkö Vesa Mäkinen, puh. 040 304 8191 (Vantaa 12)
Työpaikan osoite: 01710 VANTAA
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 03.11.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: Hakuaika on 13.3. - 3.11.2021 kello 15:00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä ja tehtävät täytetään hakuprosessin aikana, heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Ilmoitus jätetty: 13.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11004753

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Lähihoitaja (Ohjaajan tehtävä ID 6942)

Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 13.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus