Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitaja (Ohjaajan tehtävä ID 6944)

Tule mukaan kehitysvamma-alan asiakastyöhön!

Asiakastyö on meillä mielenkiintoista ja ammatillisesti monipuolista. Haemme innostunutta ja motivoitunutta lähihoitajaa ohjaajan tehtävään Vihdin asumispalveluihin Nummelaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Ohjaajan tehtävässä asiakkaiden arkea ja kuntoutumista tuetaan yksilöllisesti yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Työ on jaksotyötä ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihin. Tehtävässä tarvitset vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta. Eduksi on, jos olet jo kokenut osaaja, mutta voit olla myös uusi kehitysvamma-alalla. Arvostamme myös puhetta tukevien ja korvaavien kommunikointimenetelmien osaamista sekä kokemusta autismikuntoutuksesta ja mielenterveystyöstä. Tukiviittomien osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme mukavan työporukan sekä panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, koulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Etevassa voit kehittyä kehitysvamma-alan hoitotyön asiantuntijaksi. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Tehtävän kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta sekä käytämme 6 kk:n koeaikaa. Työntekijän on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on sote-ammattikortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Riitta Jääskeläinen, puh. 040 304 7442 (Vihti 6). Työpaikan osoite on Tuusanrantatie, Nummela

Hakuaika on 22.9. - 3.11.2021 kello 15.00. Palkkaamme heti sopivan hakijan löytyessä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä.

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja liikevaihtomme on lähes 80 miljoonaa euroa. Etevan palveluissa tuotamme laadukkaita palveluja, toimimme vastuullisena suunnannäyttäjänä sekä teemme merkityksellistä ja tärkeää työtä, yhdessä. Toimintamme ja johtamisemme pohjana ovat Etevan arvot rohkeus, luottamus ja arvostus. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

AVAINSANAT lähihoitaja sairaanhoitaja sosionomi

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: palvelupäällikkö Riitta Jääskeläinen, puh. 040 304 7442 (Vihti 6)
Työpaikan osoite: 03100 NUMMELA
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 03.11.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: Hakuaika on 22.9. - 3.11.2021 kello 15.00. Palkkaamme heti sopivan hakijan löytyessä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä.
Ilmoitus jätetty: 22.09.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10966799

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Lähihoitaja (Ohjaajan tehtävä ID 6944)

03400 Vihti
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 03.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus