Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitaja (Ohjaajan tehtävä ID 7014)

Etevan erityispalvelussa olet osa moniammatillista työyhteisöä ja teet tiimityötä, jolla tuetaan kehitysvammaisten asiakkaiden arkea ja työskennellään haastavissa asiakastilanteissa lasten ja perheiden tukena. Asiakastyö on meillä mielenkiintoista ja ammatillisesti monipuolista!

Tule mukaan erityistason kehitysvamma-alan asiakastyöhön!

Haemme ohjaajaa Järvenpään Tikkarelliin, lasten ja nuorten kuntoutusyksikköön vakituiseen työsuhteeseen. Ohjaajan työssä tuetaan yksilöllisesti asiakkaiden arkea ja kuntoutumista yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Työ on jaksotyötä.

Tehtävässä tarvitset vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja ja rohkeutta työskennellä erilaisten asiakkaiden kanssa. Eduksi on, jos sinulla on kokemusta kehitysvammatyöstä tai autismin kirjon tuntemusta. Arvostamme puhetta tukevien ja korvaavien kommunikointimenetelmien sekä perhetyön osaamista. Tutustu tästä asiakkaidemme kertomana, millainen on hyvä ohjaaja: https://www.youtube.com/watch?v=tIj8ZzmVB08

Voit olla uusi kehitysvamma-alalla tai jo kokenut osaaja. Tarjoamme mukavan työporukan sekä panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, koulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Etevassa voit kehittyä kehitysvamma-alan hoitotyön asiantuntijaksi. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Tehtävän kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta ja käytämme 6 kk koeaikaa. Työntekijän on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta ja rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä ennen tehtävän vastaanottamista. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on SOTE-ammattikortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkipäivisin palvelupäällikkö Eeva-Leena Sipola p. 040 304 7470.

Hakuaika on 1.12. - 2.2.2022 kello 15.00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä ja tehtävä täytetään hakuprosessin aikana, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja liikevaihtomme on lähes 80 miljoonaa euroa. Etevan palveluissa tuotamme laadukkaita palveluja, toimimme vastuullisena suunnannäyttäjänä sekä teemme merkityksellistä ja tärkeää työtä, yhdessä. Toimintamme ja johtamisemme pohjana ovat Etevan arvot rohkeus, luottamus ja arvostus. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

ASIASANAT: lähihoitaja sosionomi kuntoutuksen ohjaaja

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: palvelupäällikkö Eeva-Leena Sipola p. 040 304 7470
Työpaikan osoite: 04400 JÄRVENPÄÄ
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 02.02.2022 klo 15:00
Jätä hakemus: Hakuaika on 1.12. - 2.2.2022 kello 15.00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä ja tehtävä täytetään hakuprosessin aikana, heti sopivan henkilön löydyttyä.
Ilmoitus jätetty: 01.12.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11089104

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Lähihoitaja (Ohjaajan tehtävä ID 7014)

Järvenpää
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus