Skip to main content

Lähihoitaja (Ohjaajan tehtävä ID 8238)

Tule mukaan erityistason kehitysvamma-alan asiakastyöhön!

Rekrytointipalkkiomahdollisuus: maksamme 1000 € vakituisesta työsuhteesta ja 500 € yli 4 kk:n määräaikaisesta työsuhteesta.

Asiakastyö on meillä mielenkiintoista ja ammatillisesti monipuolista. Haemme ohjaajaa Lahden kehitysvammapsykiatrian yksikköön, lasten-ja nuorten ryhmään , toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Ohjaajan tehtävänä on asiakkaiden yksilöllisen kuntoutuksen suunnittelu ja toteuttaminen moniammatillisen verkoston kanssa yhdessä. Työ on jaksotyötä. Tehtävässä tarvitaan vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, rakentavaa työotetta ja rohkeutta työskennellä haastavasti käyttäytyvien asiakkaiden kanssa. Eduksi katsomme kokemuksen kehitysvammatyöstä, päihde- tai mielenterveystyöstä ja autismin kirjon tuntemuksen. Voit olla kuitenkin myös uusi kehitysvamma-alalla. Tutustu tästä asiakkaidemme kertomana, millainen on hyvä ohjaaja: https://www.youtube.com/watch?v=tIj8ZzmVB08

Meillä sinua odottaa ammatillinen ja yhteistyökykyinen työyhteisö. Tarjoamme hyvän tuen arjen työhön. Panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, täydennyskoulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Tehtävän kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Tehtäväkohtainen palkka on 2.353,24 e/kk, noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta ja käytämme 6 kk:n koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta ja rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä ennen tehtävän vastaanottamista. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista suojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on käytössäsi henkilökohtainen SOTE-ammattikortti. Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jutta Tuominen, puh. 040 304 8103.

Hakuaika on 25.5. - 22.6.2022 kello 15:00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä ja tehtävä täytetään hakuprosessin aikana, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella. Kehitysvammapsykiatrisia palveluita tarjotaan Keravalla, Hämeenlinnassa ja Lahdessa. Toimintayksiköt tarjoavat kehitysvamma-alan vaativaa palvelua suunnitellusti ja kriisitilanteissa eri ikäisille asiakkaille jaksotyyppisesti.

Rekrytointipalkkiomahdollisuus: maksamme 1000 € vakituisesta työsuhteesta ja 500 € yli 4 kk:n määräaikaisesta työsuhteesta.

AVAINSANAT: lähihoitaja, sosionomi, kuntoutuksen ohjaaja

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: palvelupäällikkö Jutta Tuominen, puh. 040 304 8103
Työpaikan osoite: 15700 LAHTI
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 22.06.2022 klo 15:00
Jätä hakemus: Hakuaika on 25.5. - 22.6.2022 kello 15:00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä ja tehtävä täytetään hakuprosessin aikana, heti sopivan henkilön löydyttyä.
Ilmoitus jätetty: 25.05.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11434707

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja (Ohjaajan tehtävä ID 8238)

Lahti
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 06.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti