Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitaja Orivedelle

Etsimme Oriveden alueelle lämminhenkistä ja ammattitaitoista lähihoitajaa senioritaloon keikkaluontoiseen työhön.

Etsimme Baronalle lähihoitajaa työskentelemään Oriveden alueella. Työtä on keikkaluontoisesti painottuen loma-aikoihin. Etsimämme lähihoitaja tulee työskentelemään palvelutalolla. Työtehtäviin kuuluu muun muassa ryhmänohjausta, ruokailussa avustamista ja asukkaiden saunotusta. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin klo 7:30-15 välille.

Työn vaatimuksena on lähihoitajan tutkinto. Etsimme työhön empaattista ja luotettavaa työntekijää, joka tarttuu työhön varmalla otteella asukkaan tarpeet huomioiden. Hän kokee vastuulliset tehtävät omikseen. Työkielenä on suomi.

Jos olet etsimämme lähihoitaja ja haluat päästä tekemään merkityksellistä työtä, lähetä hakemus ansioluetteloineen jo tänään oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Hae paikkaa viimeistään 14.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: emmi.haapaniemi@barona.fi, 0400256368

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Sote auttaa sosiaali- ja terveyspalvelualan osaajia löytämään itselleen sopivan seuraavan työpaikan ja työnantajia töihinsä osaavan tekijän. Rekrytointiprosessimme on nopea ja ihmislähtöinen. Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia sote-alan ammattilaisille vanhuspalveluista lastensuojeluun ja perusterveydestä digitaalisten terveyspalveluiden edelläkävijäksi. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein voimavara, joten meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta.Barona on Suomen johtava henkilöstöalan yritys, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Etsimme vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle ja haluamme auttaa sinuakin rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Yli 700 asiantuntijan ja HR-ammattilaisen voimin toimimme kansainvälisesti 10 maassa ja Suomessa yli 30 paikkakunnalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Lähihoitaja Orivedelle

Orivesi
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 15.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus