Skip to main content

Lähihoitaja pitkäaikaishoidon Resurssipalveluun

Tervetuloa töihin näköalapaikalle Espoon kaupungin hoivakoteihin. Sinä ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta kiinnostunut, hae nyt kasvavaan tiimiimme - Espoon kaupungin pitkäaikaishoidon Resurssipalveluun.
Resurssipalvelu palvelee Espoon kaupungin hoivakoteja.

Resurssipalvelun lähihoitajana työskentelet kaikissa kuudessa yksikössä ja pääset näkemään ja kokemaan monipuolisesti Espoon pitkäaikaishoidon toimintaa.
Yksiköt ovat:
- Leppävaaran elä ja asu -seniorikeskus
- Kauklahden elä ja asu -seniorikeskus
- Taavin muistipalvelukeskus (Mankkaa)
- Viherlaakson muistipalvelukeskus (Viherlaakso)
- Espoonlahden hoivakoti Espoonlahti)
- Auroranmäen arviointi- ja kuntoutusyksikkö (Järvenperä)

Varahenkilöstötyöskentely tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittymiseen pitkäaikaishoidon eri toimintojen sisällä. Yksiköiden toimintaan kuuluu sekä tehostettua asumispalvelua, lyhytaikaishoitoa että päivätoimintaa. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa, saat nähdä paljon erilaisia asiakkaita ja olla osaltasi kehittämässä toimintaa. Perehdytämme sinut työhön sekä työssä käytettäviin järjestelmiin.

Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaan, moniammatillisen tiimin sekä asiakkaan läheisten kanssa. Huolehdit, että asiakkaiden arkipäivän yksilölliset tarpeet toteutuvat. Työtäsi ohjaavat asiakkaan yksilöllinen elämänhistoria, tavat ja tottumukset.

Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten työmatkatuen, liikunta-/kulttuuriedun ja mahdollisuuden osallistua koulutuksiin. Edellytämme sinulta joustavuutta työskennellä erilaisissa tiimeissä, halua oppia uutta ja kehittää toimintaa yhteistyössä tiimin kanssa. Työskentelet eri puolilla Espoota, työ ei kuitenkaan edellytä auton käyttöä. Työn aloitusajankohdasta voidaan sopia erikseen.

Työaika:114h 15min /3vk, jaksotyö, ei sisällä yötyötä

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto, lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto

Tehtävässä edellytetään: Edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä organisointikykyä. Mahdollisuutta liikkua työkohteisiin eri puolille Espoota.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme: Innostusta vanhustyötä kohtaan.

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Espoossa pitkäaikaishoito on elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa

Tiina Rasilainen
Varahenkilöstöyksikön esimies
p. 0438271836
[email protected]
Työpaikan osoite: Säterinkatu 3, 02600 ESPOO
Palkkaus: 2215,49€/kk + varahenk lisä 42,41€/kk
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 27.05.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-752-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 14.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja pitkäaikaishoidon Resurssipalveluun

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 27.05.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti