Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitaja, Roihuvuoren seniorikeskus

Roihuvuoren seniorikeskuksen muistikoti Omenakumpu hakee vanhustyöstä innostunutta lähihoitajaa 14.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Omenakummussa asuu 24 asukasta neljässä pienkodissa, joissa asutaan ympärivuorokautisen tuen turvin. Hoitotyötä toteutetaan asukaslähtöisesti ja yhteisöllisesti, panostamme asukkaiden kunnioittavaan kohtaamiseen sekä heidän jäljellä olevien voimavarojen vahvistamiseen.

Tule mukaan moniammatilliseen hoitotyön tiimiin. Tehtävä sisältää asukkaiden avustamista arjen askareissa sekä erilaisten hoitotoimenpiteiden ja lääkehoidon toteuttamisen. Toimimme vastuuhoitajamallin mukaisesti, moniammatillinen yhteisö tukee toimintaasi ja vastaa perehdytyksestäsi. Tiimissämme on vastaava sairaanhoitaja ja neljä sairaanhoitajaa, yhdeksän lähihoitajaa, hoiva-avustaja, sosiaaliohjaaja ja fysioterapeutti sekä hoitoapulainen.

Toivomme sinulta ystävällistä, itsenäistä, reipasta ja joustavaa otetta työssäsi, ethän ole tosikko. Olet motivoitunut vanhustyöhön sekä olet ennakkoluuloton kokeilemaan uusia työtapoja ja ideoimaan niitä myös itse. Voit olla vastavalmistunut tai jo vanhustyön konkari. Arvostamme kiinnostusta, kokemusta ja halua kehittää iäkkäiden asukkaittemme toiminnallista arkea.

Kehitämme tiimissämme itseohjautuvuutta, jossa otamme vastuuta omasta ja yhteisestä työstä. Meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu. Olemme perehtymässä kinestetiikkaan ja käytämme sitä yhä enemmän asukkaiden avustustilanteissa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Yhteystiedot: Osastonhoitaja Raija Elf, raija.elf@hel.fi, p. 09 310 60748
Työpaikan osoite: Punahilkantie 16 A, 00820 HELSINKI
Palkkaus: 2218,12 e/kk
Työ alkaa: 14.11.2021 tai sopimuksen mukaan
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 21.10.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-03-1541-21
Ilmoitus jätetty: 28.09.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10977159

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Lähihoitaja, Roihuvuoren seniorikeskus

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 21.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus