Skip to main content

Lähihoitaja tai sairaanhoitaja sijaisuuksiin

TOIMENKUVA

Haemme nyt lähihoitajaa tai sairaanhoitajaa sijaisuuksiin ja keikkatyöhön. Työtä on tarjolla arkisin ja viikonloppuisin. Työt sijoittuvat pääosin Lahteen ja työvuorot voidaan suunnitella työntekijän toiveiden mukaisesti. Työtehtävät ovat vaihtelevia asiakkaan tarpeiden mukaan. Tämä työ sopii omien töiden ohelle tai koulutuksen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle. 

ODOTAMME SINULTA

Työ edellyttää lähihoitajan tai sairaanhoitajan koulutusta ja aiempaa alan työkokemusta. Työntekijällä tulee olla voimassa olevat lääkeluvat. Odotamme hakijalta sitoutuneisuutta työhön ja reipasta sekä toimeentarttuvaa asennetta. 

MUUT TIEDOT

Mikäli työ kiinnostaisi sinua, niin jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Hakemuksesi voit jättää osoitteessa www.eezy.fi, liitähän mukaan myös CV:n. Lisätietoja paikasta saat Lahden toimistolta puh. 03873200 tai lahti.eezy@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja tai sairaanhoitaja sijaisuuksiin

Eezy Oyj
Päijät-Häme
18150 Heinola
15870 Hollola
Lahti
15560 Nastola
16300 Orimattila
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 21.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti