Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitaja, Vantaan sairaala, os. 1

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaan sairaala osasto 1

Katriinankuja 4 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 01.09.2022 (tai sopimuksen mukaan) - 

Haemme lähihoitajaa Vantaan sairaalan geriatriselle kuntoutus- ja tutkimusosastolle. Meillä on hyvä yhteishenki ja yhdessä tekemisen meininki - tervetuloa iloiseen ja reippaaseen joukkoomme! 

Lähihoitajan tehtävänkuva on laaja-alainen. Saat käyttää omaa ammattitaitoasi hyvin kokonaisvaltaisesti ja sen lisäksi toimia hoitotyön edustajana moniammatillisessa tiimissä. 

Osasto 1:llä on 25 potilaspaikkaa. Suurin osa potilaista tulee jatkohoitoon erikoissairaanhoidosta. Sairaanhoitajan työ on potilaan hoitamista ja sairaanhoidollista, mutta hyvin keskeistä on myös potilaan toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen tavoitteena mahdollisimman nopea kotiutuminen. Hoitotyötä tehdään yksilövastuisen hoitotyön periaattein potilaan omahoitajuutta toteuttaen. Sairaanhoitajan työ osastolla on hyvin mielenkiintoista ja opettavaista. Sairaalassa järjestetään säännöllistä sisäistä koulutusta ja mahdollistetaan myös muuhun koulutukseen osallistumista.  

Olemme ottaneet käyttöön uuden potilastietojärjestelmän Apotin. Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan käyttämään tätä uutta järjestelmää, joka myös ohjaa toimintaa ja sen myötä tullaan kehittämään hoitotyötä Apotin laatumittareita hyödyntäen. 

Vantaan sairaala suuntaa tulevaisuuteen. Tavoitteenamme on, että sairaala tuottaa laadukasta, vaikuttavaa ja potilaslähtöistä palvelua. Haluamme, että sairaala on vetovoimainen työpaikka, jossa jokaisen on hyvä työskennellä, arjen työ on sujuvaa ja omaa osaamista ja ammattitaitoa voi toteuttaa ja kehittää omaa työtään. Tätä kehittämistyötä teemme yhdessä. 

Tee hakemus järjestelmämme kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.

Olet lämpimästi tervetullut töihin Vantaan sairaalaan työtoveriksemme!

Vantaan sairaala - ammattitaidolla sinulle!  

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala ja liikkuva sairaala.

Vantaan kaupunki tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet ja kuukausittain 10 euron työmatkasetelin.

Voit käydä tutustumassa Vantaan sairaalaan instagramissa @vantaansairaala


Tehtävä siirtyy 1.1.2023 Vantaan kaupungin organisaatiosta hyvinvointialueelle. 
 
 Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 275 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista. Rakennamme dynaamista ja kehittyvää toimintatapaa voidaksemme lunastaa lupauksemme olla asiakkaan asialla.

Lue lisääMikä muuttuu hyvinvointialueella -sivultavantaa.fi:ssä. Lisätietoa hyvinvointialueista löydät myössoteuudistus.fi-sivustolta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Love lääkehoitolupa 3 kuukauden aikana.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2249,55
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista rokotussuojaa (covid-19), Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Osastonhoitaja

Blomvall Tarja

050-3122129

[email protected]

Tavoitettavissa Klo 8-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja, Vantaan sairaala, os. 1

Vantaa
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 26.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti