Skip to main content

Lähihoitaja, vieroitushoito-osasto

Hei lähihoitaja! Jos olet kiinnostunut päihdetyöstä, meillä voisi olla tarjolla sinulle sopiva työ Espoon vieroitushoito-osastolla!

Vieroitushoito-osastolla on 16 paikkaa päihteistä vieroittautuville asiakkaille. Osastolla hoidetaan lähes kaikki espoolaiset laitosvieroitusta tarvitsevat asiakkaat. Osastolla työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia, sosiaaliohjaajia, lääkäri sekä laitosapulaisia.

Lähihoitajana työskentelet osana moniammatillista työryhmää. Asiakkaiden akuutteja vieroitusoireita hoidetaan esimerkiksi lääkärin määräämää lääkitystä toteuttamalla. Vieroitusoireiden arviointi tapahtuu aina yhdessä asiakkaan ja lääkärin kanssa. Psykososiaalisen tuen antaminen asiakkaille vieroituksen aikana kuuluu olennaisena osana työhösi.

Työssäsi selvität ja suunnittelet yhdessä asiakkaan ja mahdollisesti muiden asiakkaan verkostojen/hoitotahojen kanssa vieroitushoidon jälkeistä hoitopolkua ja kuntoutusta. Työhösi kuuluu myös asiakkaan kokonaistilanteen arviointi yhdessä työryhmän kanssa.

Työssäsi menestyt hyvin asiakaslähtöisellä ja itsenäisellä työotteella. Päivittäisessä työssäsi sinulta vaaditaan lisäksi ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme työsi tueksi monipuolisen perehdytyksen, kokeneiden ja ammattitaitoisten kollegoiden tuen sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön ja kehittämiseen. Sinua odottaa vieroitushoito-osastolla ehdottoman ammattitaitoinen ja mukava työryhmä!

Työ on kolmivuorotyötä.

Työpaikan nimi: Espoon vieroitushoito-osasto
Työaika: Jaksotyö 114h 45min/3 vkoa
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.
Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä suoritettua tai koeaikana suoritettavaa LOVe-LOP-lääkehoitolupaa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta mielenterveys- tai päihdetyöstä.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antavat:
Palveluesimies Sinikka Peromaa 23.7. saakka, p. 040 520 1692
Palveluvastaava Elina Halijoki 26.7.-13.8., p. 040 636 8401
Työpaikan osoite: Kalaonnentie 8, 02230 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2215,49 €/kk
Työ alkaa: 23.8.2021
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 13.08.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1016-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 19.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti