Skip to main content

Lähitukihenkilö

Asiakkaamme on kansainvälinen tietotekniikan ulkoistuspalveluita tarjoava yritys, jonka On-Site Support Services tiimiin etsimme nyt Lähitukihenkilöä työskentelemään lähituen sekä liikkuvan lähituen pariin pääkaupunkiseudulla. 

Huomioithan, että liikkuvan työn luonteen vuoksi auto on tässä tehtävässä välttämättömyys. 

Työtehtävät

Tehtäviin kuuluu Windows työasemaympäristöissä päätelaite -ja sovellusasennukset sekä näiden ylläpito ja tukitehtävät. Työskentelyyn kuuluu myös tukipyyntöjen vastaanottaminen, vianmäärittely, tekninen ongelmaratkaisu sekä käyttäjien tukeminen ja opastus erilaisissa työasemiin, printtereihin ja mobiililaitteisiin liittyvissä kysymyksissä. 

Edellytykset

Tähän tehtävään etsimme henkilöä, jolla on teknisen koulutustaustan ohella jo muutaman (noin 1-5) vuoden työkokemusta työasematuen (lähituki, käyttäjätuki, asennukset) parista. Arvostamme myös työharjoittelun-, kesätöiden - tai muuta kautta saatua ajan tasalla olevaa työkokemusta vastaavista it-tuen tehtävistä sekä tietotekniikkaan liittyvää harrastuneisuutta ja teknistä orientoituneisuutta, osaamista Windows käyttöjärjestelmien parista sekä asennus ja konfigurointi osaamisesta.

Tehtävä edellyttävää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tehtävien priorisointiin. Oleellista on myös itseohjautuvuus, luotettavuus ja täsmällisyys. Kansainvälisissä työympäristöissä työskentely edellyttää myös selkeää kommunikointikykyä suomen ja englannin kielellä.

Edut

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kerryttää työkokemusta suuresta ja kansainvälisestä asiantuntijaorganisaatiosta, osaavan tiimin tuen, monipuolisen työympäristön sekä mahdollisuuden uusien asioiden laaja-alaiseen oppimiseen ja tekniseen kehittymiseen. Työtehtävä tarjoaa myös mahdollisuuden päästä näkemään ja oppimaan merkittävän organisaation IT-infran toimintaa sekä rakennetta. Näiden lisäksi tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden saada "jalkaasi oven väliin" tunnettuun ICT-alan palvelutoimijaan sekä ennakkoluulottomalla asenteella ja omalla toiminnallasi mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuden urakehitykseesi!

Lisätiedot

Toivomme, että sinulla on valmius aloittaa työt joustavasti alkusyksyn aikana ja pystyt työskentelemään kokoaikaisesti toimistoaikojen puitteissa. Mikäli kiinnostuit, jätäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi pikaisesti, sillä hakuprosessi käynnistyy heti ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Neea Turunen (+358 20 7290 843 & [email protected]). 

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti