Skip to main content

Lähitukihenkilö Fujitsulle projektiin

Etsimme asiakasrajapinnassa luontevasti toimivaa On-Site lähitukihenkilöä IT-tuki- ja asennustehtäviin Fujitsulle. Tunnetko Windows-työasemaympäristön kuin omat taskusi ja pidät asennus- ja ongelmanratkaisutehtävistä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa niin työasemiin, oheislaitteisiin kuin erilaisiin ohjelmistoihin liittyen. Toimit vahvasti asiakasrajapinnassa; autat, opastat ja ratkot erilaisia tietoteknisiä ongelmia. Ongelmanratkonnan lisäksi työkuvaan kuuluu vahvasti erilaiset asennustehtävät. Työ tapahtuu Vaasassa, keskustan läheisyydessä.

Toivomme, että sinulla olisi jo hieman kokemusta IT-tuen työtehtävistä sekä asiakasrajapinnassa työskentelystä. Katsomme myös harrastuneisuuden eduksi, joten kerrothan meille minkälaista osaamista sinulle on mahdollisesti kertynyt myös työelämän ulkopuolelta. Toivomme, että olet työntekijänä oma-aloitteinen, huolellinen ja innokas tarttumaan uusiin työtehtäviin. Arvostamme reippautta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista työskentelyotetta.

Työt alkavat heinäkuun puolivälissä ja projekti kestää lokakuun alkupuolelle. Työpäivät sijoittuvat arkipäiviin (ma-pe, klo 8-16) ja tehtävä on kokopäiväinen 37,5 h/vko. Työnantajana tehtävässä tulee toimimaan Barona IT Oy.

TOIVOMME:

  • Soveltuvaa koulutusta IT alalta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
  • Windows-käyttöjärjestelmien ja Office/O365 ympäristön hyvää hallintaa
  • Kokemusta ohjelmien ja käyttöjärjestelmien asennustehtävistä
  • Työasemien lisälaitteiden tuntemusta (mm. tulostimet, verkkolaitteet)
  • Kokemus AD-käyttäjähallinnasta

TARJOAMME:

  • Monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä IT-tuen tehtävien parissa
  • Mahdollisuuden kehittyä työuralla ja syventää IT-alan osaamista
  • Ammattitaitoisen ja rennon työyhteisön

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian, sillä kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Haastattelut toteutetaan turvallisesti etäyhteyksin.

Hae paikkaa viimeistään 15.06.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: noora.partala@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona IT on johtava IT-alan työelämän asiantuntija – työllistämme vuosittain jo yli 1000 IT-alan asiantuntijaa asiakkaillemme. Tehtävämme on rakentaa, kehittää ja uudistaa työelämää löytämällä yrityksille oikeat osaajat sekä osaajille oikeat haasteet, heille sopivissa yrityksissä. Haluamme olla IT-alan paras sparraaja työelämässä ja tavoitteemme on auttaa sinua kehittymään urallasi haluamaasi suuntaan.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Lähitukihenkilö Fujitsulle projektiin

Vaasa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 16.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus