Skip to main content

Laiteputkittaja / kokoonpanija

Etsimme asiakkaallemme STERIS FINN-AQUA Tuusulaan kasvun vahvistukseksi

LAITEPUTKITTAJAA / KOKOONPANIJAA

 

STERIS FINN-AQUA kehittää, valmistaa ja markkinoi prosessilaitteita lääketehtaille ja biotekniikkayrityksille. Finn-Aqua® puhdasvesitislaimet ja höyrysterilaattorit ovat alallaan käsitteitä ja yhtiöllä on vahva teknologiatausta. Yli 98 % tuotannosta suuntautuu vientiin. Tuusulassa sijaitsevassa yrityksessä työskentelee yli 180 alan ammattilaista.

STERIS FINN-AQUA kuuluu kansainväliseen STERIS Corporation –yhtymään, joka on listattu New Yorkin arvopaperipörssissä. Yhtymän liikevaihto on noin 4 mrd USD ja henkilöstöä on noin 16 000. www.steris.com

   

Päätehtäväsi on koneiden ja laitteiden laiteputkiasennukset ja kokoonpanotehtävät, joissa materiaalina on ruostumaton ja haponkestävä teräs. Työ sisältää putkien ja komponenttien sekä laitteen verhoilupeltien asentamista. Työssä onnistuminen edellyttää metalli- tai putkiasentajan koulutusta tai muuta teknisen alan koulutusta, TIG-hitsaustaitoa, piirustusten lukutaitoa, sekä jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä.
Erityisesti arvostamme kuitenkin reipasta asennetta, itsenäistä työotetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Odotamme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai työn kautta hankittua osaamista
  • ymmärrystä tuotantoaikataulun asettamista vaatimuksista
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • itsenäistä työotetta
  • aitoa kiinnostusta alaa kohtaan
  • muutaman tai useamman vuoden työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä  

Tarjoamme sinulle vakituisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset kehittymään mielenkiintoisten ja erikoisten laitteiden valmistuksen ja tuotekehityksen parissa. Yhtiö tarjoaa hyvät henkilöstöedut ja liukuvan työajan. 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian mutta viimeistään 31.10.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Yhtiöiden Jussi Reilin, puh. +358 50 525 9153

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti