Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Laitetestaaja

Haluatko olla mukana valmistamassa maailman parhaita kallioporalaitteita? Tilaisuutesi on NYT!

Sandvik Groupiin kuuluva Sandvik Mining and Rock Technology -liiketoiminta-alue on maailman johtava kaivos- ja urakointiteollisuuden laitteiden, palveluiden ja teknisten ratkaisujen toimittaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet sekä lastaus- ja kuljetuslaitteet. Tampereen tehdas on porauslaitteiden globaali teknologia- ja valmistuskeskus.

Haemme nyt vakituisiin työsuhteisiin prosessimme loppuvaiheeseen eli pintaporalaitteiden säätötestaukseen aktiivisia ja ammattitaitoisia laitetestaajia.

Keskeiset tehtäväsi

Työskentelet maanpäällisten poralaitteiden säätötestauksessa ja varmistat osaltasi, että laitteet lähtevät asiakkaillemme laatustandardiemme mukaisessa kunnossa. Säädät, testaat ja koeporaat pintaporalaitteita varmistaen laitteiden toiminnallisuudet ja sen, että viat loistavat poissaolollaan.

Odotamme sinulta

  • osaamista ja kokemusta maanrakennuskoneiden huoltotöistä ja/tai laitteilla poraamisesta
  • mekaniikka-/hydrauliikka-/sähkökuvien lukutaitoa
  • teknistä koulutustaustaa tai vahvaa harrastuneisuutta tekniikan parissa
  • tiimityötaitoja, aktiivista työotetta ja vastuuntuntoisuutta työtä kohtaa
  • vuorotyövalmiutta (aamu-ilta)

Tarjoamme sinulle erittäin kilpailukykyisen palkkauksen sekä ison talon muut edut, monipuolisia tehtäviä nykyaikaisessa ja kansainvälisessä tuotantotyöympäristössä sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen. Saat perehdytyksen, tukea ammattitaitoiselta tiimiltä sekä ison kansainvälisen yrityksen mahdollisuudet. Lisäksi tarjoamme sinulle kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto. Me sandvikilaiset uskomme, että kokemusten, näkökulmien ja taustan monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme.

Lisätietoja/yhteydenotot

Petri Virta, työnjohtaja, p. 050 5910002. Yhteydenottoajat maanantaisin-keskiviikkoisin klo 12-14.

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR Palveluihin p. 0800 1 44444 (klo 8-16).

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sunnuntaihin 26.9.2021 mennessä.

Toimi nopeasti, sillä haastattelemme jo hakuaikana.

Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers

Hakiessasi tehtävää muistathan lisätä myös hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV.

Työpaikan tunnus on R0032300. 

Yrityksestämme

Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2020 konserni työllisti 37 000 henkilöä, ja työntekijöitä ja toimintaa oli yli 160 maassa.

Laitetestaaja

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 27.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
+900 milj. euroa

Jaa työpaikkailmoitus