Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Laitosapulainen

Viherlaakson muistipalvelukeskuksen laitosapulaisena toimit moniammatillisien tiimin jäsenenä ja vastaat monipuolisesti asiakkaiden hyvinvoinnista.

Huolehdit asiakkaiden huoneistojen sekä yleisten tilojen siisteydestä ja puhtaudesta sekä osallistut asiakkaiden ruokapalvelun toteuttamiseen. Lounaan ja päivällisen valmistaa Espoo Catering Oy ja ruoka tulee meille lämpövaunuilla toisesta yksiköstä. Vastaat lämpölinjaston käytöstä, asettelet ruoat esille, huolehdit erikoisruokavalioiden toteutumisesta ja osallistut yhdessä henkilöstön kanssa ruoan tarjoiluun ja asiakkaiden avustamiseen ruokailussa.

Työpaikan nimi: Viherlaakson muistipalvelukeskus
Työaika: Jaksotyö, 114 h 45 min/3 viikkoa
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Käymme läpi hakemuksia ja saatamme kutsua haastatteluun jo hakuaikana.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva koulutus tai muu tehtävään sopiva pätevyys

Tehtävässä edellytetään voimassaolevaa hygieniapassia tai sen suorittamista koeaikana, yhteistyökykyä, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi edellytetään kykyä sietää keskeneräisyyttä, hyvää suomenkielen taitoa, tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme laitoshuoltajan tutkintoa tai vastaavaa sekä kokemusta työskentelystä vanhustenhoidossa ja muistisairaiden parissa.

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa palveluesimies Heidi Leppänen, p. 043 8255 241 (arkisin klo 9-15.30)
Työpaikan osoite: Kuusiniemi 13-15, 02710 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 1956,31 €/kk
Työ alkaa: 31.5.2021 tai sopimuksen mukaan
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 03.05.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-603-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 19.04.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Laitosapulainen

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 24.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Similar jobs