Skip to main content

Laitoshuoltaja

Laitoshuoltaja, Eteva kuntayhtymä, Lahden kehitysvammapsykiatrian yksikkö, Lahti Haemme laitoshuoltajaa Lahden kehitysvammapsykiatrian yksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen ajalla 5.7.2021 - 31.7.2023.

Jos koet omaksesi työn, missä tehtäviisi kuuluvat yksikön puhtaanapito, erilaiset huolto- ja asiakaspalvelutehtävät, niin tervetuloa meille! Toivomme sinulta palveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Ilahdumme, jos sinulla on jo tuntemusta kehitysvamma-alasta.

Tarjoamme mukavan työyhteisön sekä hyvän tuen arjen työhön. Panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, täydennyskoulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme www.eteva.fi/Meille töihin.

Jos koet omaksesi työn, missä pääset työskentelemään asiakkaiden yksilöllisyyttä kunnioittaen niin tervetuloa Etevaan!

FAKTAT TYÖSUHTEESTA
Tehtävän kelpoisuusehtona soveltuva laitoshuoltaja- tai muu alan ammattitutkinto ja työkokemus. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme 6 kk:n koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto ennen tehtävän vastaanottamista. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa.

Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka.

ORGANISAATIO
Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

Etevan kehitysvammapsykiatrisia palveluita tarjotaan Keravalla, Hämeenlinnassa ja Lahdessa. Toimintayksiköt tarjoavat kehitysvamma-alan vaativaa palvelua suunnitellusti ja kriisitilanteissa eri ikäisille asiakkaille jaksotyyppisesti. Asiakkaiden itsemääräämisoikeuden tukeminen on tärkeä arvo toiminnassamme!

AVAINSANAT toimitilahuoltaja laitoshuoltaja siistijä puhtaus- ja kiinteistöpalveluala siivooja

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: LISÄTIEDOT palvelupäällikkö Jutta Tuominen, puh. 040 304 8103 (Lahden kepsy)
Työpaikan osoite: 15700 LAHTI
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 29.04.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Paikka täytetään hakuprosessin aikana sopivan henkilön löydyttyä, joten toimita hakemuksesi nopeasti.
Ilmoitus jätetty: 08.04.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Laitoshuoltaja

Lahti
Kokopäiväinen, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 06.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti