Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Laitoshuoltaja

Haemme määräaikaista (vuoden 2021 loppuun asti)  kiertävää laitoshuoltajaa Helsinki Idän alueelle eri työpisteisiin.

Laitoshuoltaja osallistuu sairaalahuolto- ja laitoshygieniapalvelujen puhtaanapitotehtäviin, joilla taataan hygieniataso puhtaassa ja siistissä työympäristössä. Kohteesta riippuen ruokahuollon avustavia tehtäviä. Laitoshuoltajan monipuolisessa työssä onnistumista tukee palveluhenkisyys, oma-aloitteisuus, joustavuus, valmiudet työskennellä tiimissä sekä innostunut ja myönteinen suhtautuminen laitoshuoltajan työhön ja sen laadun kehittämiseen. Työtehtävissä tarvitaan hygieniapassia.

Työtä tehdään maanantaista –lauantaihin kohteesta riippuen. 

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, jonka tulokset ovat heti nähtävissä. Työssä menestymistä tukee ammattitaitoiset työkaverit, kattava perehdytys työhön sekä ajantasaiset työvälineet ja ison talon edut.

Tehtävään valittavan tulee olla 18-vuotias. Suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito on välttämätöntä. Noudatamme koeaikaa.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kelpoisuusehdot

Laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan tutkinto.

Kelpoisten ja tehtävään soveltuvien hakijoiden puuttuessa työnantaja voi palkata määräajaksi henkilön, jolla on riittävä kokemus alalta.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista ja salmonellasta

Lisätietoja  

Palveluesimies Pirjo Pärssinen, p. 040 723 1351

Laitoshuoltaja

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 29.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja