Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Laitoshuoltaja

Haemme kahta vakituista laitoshuoltajaa kaksivuorotyöhön Herttoniemen sairaalan Leikkaus- ja anestesiaosastolle.

Laitoshuoltaja osallistuu sairaalahuolto- ja laitoshygieniapalvelujen puhtaanapitotehtäviin, joilla taataan hygieniataso puhtaassa ja siistissä työympäristössä. Kohteesta riippuen ruokahuollon avustavia tehtäviä. Laitoshuoltajan monipuolisessa työssä onnistumista tukee palveluhenkisyys, oma-aloitteisuus, joustavuus, valmiudet työskennellä tiimissä sekä innostunut ja myönteinen suhtautuminen laitoshuoltajan työhön ja sen laadun kehittämiseen. Työtehtävissä tarvitaan hygieniapassia.

Työtä tehdään maanantaista perjantaihin.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, jonka tulokset ovat heti nähtävissä. Työssä menestymistä tukee ammattitaitoiset työkaverit, kattava perehdytys työhön sekä ajantasaiset työvälineet ja ison talon edut.

Tehtävään valittavan tulee olla 18-vuotias. Suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito on välttämätöntä. Noudatamme kuuden kuukauden mittaista koeaikaa.

Tervetuloa työkaveriksemme! Hakuaika päättyy 24.9.2021

Kelpoisuusehdot

Laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan tutkinto.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista ja salmonellasta

Yhteystiedot

Palveluesimies Pirjo Pärssinen, p. 040 723 1351

Laitoshuoltaja

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 06.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus