Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Laitoshuoltaja (ID 6926)

Haemme laitoshuoltajaa Hämeenlinnan asumispalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Jos koet omaksesi työn, missä tehtäviisi kuuluvat yksikön puhtaanapito, erilaiset huolto- ja asiakaspalvelutehtävät, niin tervetuloa meille! Toivomme sinulta palveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Ilahdumme, jos sinulla on jo tuntemusta kehitysvamma-alasta.

Tarjoamme mukavan työyhteisön sekä hyvän tuen arjen työhön. Panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, täydennyskoulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva laitoshuoltaja- tai muu alan ammattitutkinto ja työkokemus, noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta sekä käytämme 6 kk:n koeaikaa. Työntekijän on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Eija Vertainen, puh. 040 304 8199 (Hämeenlinna 1)

Hakuaika on 23.9 - 20.10.2021 kello 15:00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä ja tehtävä täytetään hakuprosessin aikana, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

AVAINSANAT toimitilahuoltaja laitoshuoltaja siistijä puhtaus- ja kiinteistöpalveluala siivooja

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: palvelupäällikkö Eija Vertainen, puh. 040 304 8199 (Hämeenlinna 1)
Työpaikan osoite: 13100 HÄMEENLINNA
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 20.10.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: Hakuaika on 23.9 - 20.10.2021 kello 15:00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä ja tehtävä täytetään hakuprosessin aikana, heti sopivan henkilön löydyttyä.
Ilmoitus jätetty: 23.09.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Laitoshuoltaja (ID 6926)

Hämeenlinna
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 05.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti