Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Laitoshuoltaja Uusi lastensairaala

Kiinnostaisiko sinua monipuolinen ja vaihtelevatyö laitoshuollon tiimityössä anestesia- ja leikkausosastolla.

HUS Asvian laitoshuollon erikoisosaamista on sairaalakiinteistöjen puhtaanapito. Osaava ja koulutettu henkilöstömme huolehtii siitä, että tilat ovat turvalliset, hygieeniset ja viihtyisät sekä asiakkaille että henkilökunnalle. Laitoshuollossa työskentelee lähes 2 000 oman alansa osaajaa.

Haemme Uuteen Lastensairaalaan LAITOSHUOLTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Laitoshuoltajan monipuolisessa työssä onnistumista tukee palveluhenkisyys, oma-aloitteisuus, joustavuus, valmiudet työskennellä tiimissä sekä innostunut ja myönteinen suhtautuminen laitoshuoltajan työhön ja sen laadun kehittämiseen.

Tehtävään valittavan tulee olla 18-vuotias.

Suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito on välttämätöntä.

Työtehtäviin tarvitaan hygieniapassi. Noudatamme koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

HUS Asvia edustaa Asiakasymmärrystä, Sairaalaosaamista, Vastuullisuutta, Innovaatioita, Asiantuntemusta. HUS Asvia on alansa halutuin yhteistyökumppani ja edelläkävijä terveydenhuollon tukipalveluiden kehittämisessä. Monipuolinen palveluvalikoimamme sisältää laitoshuoltopalvelut, potilas- ja henkilöstöruokailupalvelut sekä asiointi-, sihteeri- ja tekstinkäsittelypalvelut ja henkilöstö- ja talouspalvelut. Liikevaihtomme on noin 200 ME, joukkueessamme on noin 4000 osaajaa ja olemme osa HUS-kuntayhtymää.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan tutkinto.

Kelpoisten ja tehtävään soveltuvien hakijoiden puuttuessa työnantaja voi palkata määräajaksi henkilön, jolla on riittävä kokemus alalta.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 mom. mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.     

Yhteystiedot:

Palveluesimies Katja Konate p. 050 427 2448, Nina Valkonen p. 050 373 9122. Vastaan tiedusteluihin ma-pe klo 7:00-15:00.
 

Laitoshuoltaja Uusi lastensairaala

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 29.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus