Skip to main content

Laitoshuoltaja, Uusikaupunki (kesätyö)

Puuttuuko sinulta vielä kesätyö? Haluaisitko mukavan kesätyön sairaalassa? Uudessakaupungissa, Vakka-Suomen sairaalassa, on haettavana laitoshuoltajien sijaisuuksia kesäksi 2022.

Laitoshuoltajan perustehtävät ovat puhtaanapitotehtäviä eli siivousta. Lisäksi tehtäviin voi kuulua ruuan jakelutehtäviä, hoitovälinehuoltoa, vuodehuoltoa sekä muita asiakaspalvelutehtäviä. Työ on 2-vuorotyötä klo 7-21 välillä maanantaista sunnuntaihin tai ns. arkityövuoroissa maanantaista perjantaihin. Vuorotyön vuoksi peruspalkkaan lisätään vuorotyölisät. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tehtäviin on koeaika.

Etusija valinnoissa annetaan hakijoille, joilla on työkokemusta terveydenhuollon kohteiden puhtaanapidosta ja jotka voivat sitoutua koko kesän (lomakauden) pituiseen sijaisuuteen. Ilmoitathan hakemuksessasi, mikäli et voi työskennellä yhtäjaksoisesti koko kesää tai voit aloittaa jo ennen kesäkautta. Eduksi katsotaan myös ammatillinen koulutus esim. laitoshuoltajan ammattitutkinto tai puhdistuspalvelualan perustutkinto, mutta se ei ole pakollinen.

Laitoshuoltajan monipuolisessa työssä onnistumista tukee palveluhenkisyys, oma-aloitteisuus, joustavuus sekä innostunut ja myönteinen suhtautuminen työn laadun ja oman osaamisen kehittämiseen. Työtä tehdään tiimeissä, joten työ edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työssä tulee kyetä myös itsenäiseen työskentelyyn ja osata soveltaa laitoshuollon ohjeistuksia. Työ on fyysisesti keskiraskasta.

Tutustu tarkemmin laitoshuoltajan työhön ja katso laitoshuollon esittelyvideo: https://www.youtube.com/watch?v=oX5FWXeGWV8

Lisäksi laitoshuoltajan tehtäviin tulevan on oltava 18 vuotta täyttänyt sijaisuuden alkaessa. Asiakaspalvelutehtävien vuoksi hakijalla tulee olla kohtuullinen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

1.3.2018 tuli voimaan tartuntatautilaki, jonka mukaan työntekijöillämme ja opiskelijoillamme on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan. Puuttuvat rokotukset voidaan antaa työnantajan toimesta.

WWW-osoite: http://www.vsshp.fi
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Anne Remes, p. 050 501 4813 (klo 7-10).

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.
Työpaikan osoite: Terveystie 2, 23500 UUSIKAUPUNKI
Palkkaus: SOTE-sopimus
Työ alkaa: sop.muk.
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 1 - 3 kk
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VSSHP-00-2-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 24.05.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11433347

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Laitoshuoltaja, Uusikaupunki (kesätyö)

Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri
23500 Uusikaupunki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen, Kesätyö

Julkaistu 07.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti