Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Laitoshuoltaja Vesilahteen

Haemme laitoshuoltajia Vesilahden eri kohteisiin. Jos olet kiinnostunut monipuolisesta työstä vaihtelevilla kellonajoilla, laita meille hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta!

Etsimme laitoshuoltajia työskenelemään asiakasyrityksemmämme Vesilahden kunnalla. Työtä on muun muassa vanhainkodeissa ja terveyskeskuksissa. Työtehtäviin kuuluvat puhtaanapidon tehtävät. Aikaisempi kokemus siivouksesta tai alan koulutus on etuna tässä tehtävässä.

Työaikaan pystyt vaikuttamaan itse. Me tarjoamme keikkatyötä, joka mahdollistaa työvuorosuunnittelun itsenäisesti. Voit siis tehdä töitä joustavasti silloin, kun sinulle sopii. Pääpaino työvuoroissa on arkisin ja aamu- ja päivävuoroissa. Välillä vuoroja voi olla myös iltaisin ja viikonloppuisin. Mahdollisuus on myös määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtä on tarjolla myös koulu- ja päiväkotikohteissa, jolloin työntekijältä edellytetään rikostaustaotteen näyttämistä.

Jos tunnistit tästä hakemasi, lähetä meille työhakemus oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset sekä hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Hae paikkaa viimeistään 05.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: heta.penttila@barona.fi, +358 40 8202836

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Laitoshuoltaja Vesilahteen

Barona HoReCa
37470 Vesilahti
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 07.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus