Skip to main content

Siivooja, laitoshuoltaja, toimitilahuoltaja, Clean and Safe Lappalainen Oy, Halli/Jämsä
 
Vahvistamme joukkojamme Jyväskylässä ja etsimme reipasta siivoojaa teollisuusympäristöön.

Tulet työskentelemään asiakaskohteessamme Hallissa säännöllisen ylläpito- ja perussiivouksen parissa. Hoidat työtehtäväsi oma-aloitteisesti ja luotettavasti. Arvostamme nuhteetonta taustaa sekä reipasta ja positiivista asennetta. Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus on eduksi, mutta ei välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut tehtäviin. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn, mutta toimit myös joustavasti avoimessa, huumorintajuisessa ja yhteen hiileen puhaltavassa työporukassamme.
 
Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtä on tarjolla 37,5 h/viikko. Työskentelet meillä arkisin ja pääsääntöisesti aamuvuorossa. Teemme kanssasi toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen ja maksamme kilpailukykyisen palkan. Ajokortti katsotaan eduksi.

Clean and Safe on kajaanilainen perheyritys, jonka taustalla on yli 20 vuoden kokemus puhtaanapitoalasta sekä työturvallisuustoiminnasta puhtaanapitopalveluiden toteuttamisessa. Olemme keskittyneet erityisesti yritys-, rakennus- ja teollisuussiivoukseen. Tavoitteenamme on aina luoda asiakkaan toimintaympäristöön puhtautta, turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Osaava henkilökuntamme ja kattava nykyaikainen laitekantamme mahdollistavat laatutason, josta meidät tunnetaan. Tule tekemään kanssamme asiakkaan arjesta vähän helpompaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi jo tänään: halli@cleanandsafe.fi ja heikki.harma@cleanandsafe.fi . Käymme hakijoita läpi hakujärjestyksessä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin: Luna Mikkola p. 044 761 6505, halli@cleanandsafe.fi ja Heikki Härmä p. 040 866 7937, heikki.harma@cleanandsafe.fi

WWW-osoite: http://www.cleanandsafe.fi
Yhteystiedot: Heikki Härmä, p. 040 866 7937, heikki.harma@cleanandsafe.fi
Työpaikan osoite: 35600 HALLI
Palkkaus: TES:n mukainen
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 31.07.2021
Ilmoitus jätetty: 16.06.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Laitossiivooja

Clean and Safe Lappalainen Oy
Jämsä
Jyväskylä
Jämsä
35800 Mänttä-Vilppula
Vakituinen, Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 16.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus