Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lajittelutyöntekijöitä logistiikkakeskukseen, Vantaa

Hyppää mukaan nopeimmin kasvavan liiketoiminta-alueemme kyytiin! Paketti- ja verkkokauppaliiketoimintamme palvelee kotimaisten kuluttajien, yritysten ja verkkokauppojen lisäksi suuria kansainvälisiä toimijoita. Kuljetamme kymmeniä miljoonia paketteja vuodessa Suomessa ja Baltian maissa. Panostamme digitaaliseen palvelukehitykseen ja etsimme rohkeasti uusia kasvusuuntia. Meidän kanssa pääset mukaan nopeasti kehittyvälle alalle, joka kasvaa kestävän kehityksen, digitalisaation ja kansainvälistymisen kautta.

Paketti- ja verkkokaupan lajittelutuotannossa tehdään monipuolisia lajittelutehtäviä asiakkaidemme eteen hyvällä sykkeellä ja meillä panostetaan erityisesti työntekijä- ja asiakaskokemukseen sekä työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden kehittämiseen.

Me vantaalaiset työskentelemme Suomen suurimmassa logistiikkakeskuksessa aivan lentokentän kupeessa. Meitä työskentelee täällä yli 300 logistiikan ammattilaista. Työskentelemme tiimeissä, joissa on 15-20 työntekijää ja meillä on mahdollisuus tehdä monipuolisia tuotannollisia työtehtäviä myös kansainvälisten lähetysten parissa. Teknologia ja digitalisaatio näkyy meidän arjessa uusina työvälineinä ja uusina mahdollisuuksia.

Kaipaatko ympärillesi mukavan tiimin, esihenkilön, työyhteisön ja monipuolisia tuotannollisia työtehtäviä? Olemme vahvistamassa tiimiämme tukemaan vahvasti kasvavan paketti- ja verkkoliiketoiminnan tarpeita oman henkilöstön lisäämisellä toistaiseksi voimassa olevin sopimuksin.

Etsimme nyt kymmeniä innokkaita ja reippaita

Lajittelutyöntekijöitä Vantaan Logistiikkakeskukseen

Arkesi koostuu monipuolisista tuotannollisista työtehtävistä kone- tai manuaalilajittelussa. Vantaalla käsitellään myös ulkomaan lähetyksiä ja käytössä on myös uutta teknologiaa ja digitaalisia työvälineitä. Työ on vuorotyötä pääasiassa aamu-ilta-kierrossa, tai vaihtoehtoisesti ilta- tai yötyötä ja meillä töitä tehdään myös viikonloppuisin. Teemme töitä suurella sydämellä asiakkaidemme eteen.

Tunnistatko itsessäsi seuraavat ominaisuudet?

  • Haluat tehdä monipuolisia tuotannollisia työtehtäviä
  • Haluat palvella asiakkaita ja tehdä oman osuutesi parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen saavuttamiseksi
  • Innostut digitalisaation mukanaan tuomista uusista työvälineistä ja mahdollisuuksista
  • Omaat reippaan ja huolellisen otteen työntekoon
  • Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja luot ympärillesi positiivisen työilmapiirin
  • Olet utelias ja haluat kehittää toimintaa – nostat aktiivisesti esille kehitysehdotuksia sekä iloitset onnistumisista yhdessä tiimisi kanssa

Tarjoamme henkilöstöetuina mm. hyvät työterveyshuoltopalvelut, Eazybreakin liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun, sopimusruokailun sekä yhteistyökumppaneidemme tarjoamia alennuksia. Työhön sovelletaan Postipalveluiden pakettilajittelijoiden työehtosopimusta. Meillä lajittelutuotannossa on käytössä suoritepalkkiomalli eli sinun on mahdollisuus ansaita lisätienestiä peruspalkan päälle laadukkaasti tehdystä työstä asiakkaidemme eteen.

Innostuitko ja haluat tulla työskentelemään meidän kanssamme?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme viimeistään 10.10.2021. Aloitamme hakemusten läpikäynnit ja haastattelut jo hakuaikana. Jos sinulla heräsi lisäkysymyksiä, olethan yhteydessä hakuaikana tiistaisin kello 14-15 operatiiviseen päällikköön Juha Rauhaniemeen p. 040 837 6850.

We handle and deliver the logistics of nearly everything – e-commerce parcels, heavy freight items, postcards or love letters – on your terms! Posti is evolving and its transformation is built by a diverse pool of professionals from postal employees to artificial intelligence experts. In a big company, the range of possibilities is huge. Make Posti your next big opportunity – join us to create the future Posti!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lajittelutyöntekijöitä logistiikkakeskukseen, Vantaa

Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 22.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti