Skip to main content

Suomen Lääkäriliitto on ammattijärjestö, johon kuuluu 94 % Suomessa toimivista lääkäreistä. Lääkäriliitto huolehtii lääkärien edunvalvonnasta, kehittää terveydenhuoltoa, lääkärien koulutusta ja lääketieteen etiikkaa sekä edustaa suomalaisia lääkäreitä useissa kansainvälisissä järjestöissä. 

Pääosa jäsenistämme tekee työtä kunnallisissa terveyskeskuksissa ja sairaaloissa. Yhä useampi lääkäri työskentelee yksityisten palveluntuottajien palveluksessa tai itsenäisinä ammatinharjoittajina. Valtion palveluksessa on satoja lääkäreitä. Liiton toimistossa Helsingin Vallilassa työskentelee noin 55 ammattilaista.

www.laakariliitto.fi

Lääkäriliitto hakee jäsenpalvelut-toimialalleen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kokenutta

LAKIMIESTÄ

Tehtävään valittavalta edellytämme

  • OTK-/OTM-tutkintoa
  • vähintään noin viiden vuoden työkokemusta
  • työoikeuden ja virkaehtosopimusjärjestelmän tuntemusta
  • hyviä esiintymistaitoja
  • tehokasta työotetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • jatkuvaa itsensä kehittämistä

Pääset aitiopaikalle seuraamaan terveydenhuollon lainsäädännön kehitystä. Nautit jäsenrajapinnassa työskentelystä ja toimit mielelläsi neuvontatyössä. Sinulla on hyvät esiintymistaidot ja koulutat mielelläsi. Olet valmis kehittämään verkkokoulutuksia yhdessä jäsenpalvelun asiantuntijoidemme kanssa. Ilmaiset itseäsi sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti.

Tehtävässä pääset tunnistamaan ja ratkomaan terveydenhuollon alalla esiintyviä monimuotoisia oikeudellisia kysymyksiä ja toimimaan monipuolisissa asiantuntijatehtävissä. Ruotsin kielen taito ja kokemus järjestötyöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme haasteellisten ja mielenkiintoisten tehtävien lisäksi näköalapaikan suomalaiseen terveydenhuoltoon sekä asiantuntijaorganisaatiomme tuen. Palveluksessamme myös työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa jäsenpalvelut-toimialan johtaja Liisa Aro p. 050 407 7185, parhaiten tavoitettavissa to 5.8.2021 klo 12-13 ja ke 11.8.2021 klo 15-16 ja Arespartnersin konsultti Johanna Lipponen p. 044 738 8988, parhaiten tavoitettavissa ti 10.8.2021 klo 16-17 ja to 12.8.2021 klo 9-10.

Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi osoitteessa www.arespartners.fi viimeistään sunnuntaihin 15.8.2021 mennessä.  

Lakimies

Suomen Lääkäriliitto
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 29.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
1 000 000 - 1 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus