Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lämpökäsittelijä

HALUATKO OLLA MUKANA TEKEMÄSSÄ MAAILMAN PARHAITA HYDRAULISIA ISKUVASAROITA?

TARTU TILAISUUTEEN!

Lämpökäsittelijöitä

Sandvikin Attachment Tools Divisioona vastaa hydraulisten iskuvasaroiden, suunnittelusta, tuotekehityksestä ja valmistuksesta. Hydraulisen iskuvasaran tulee kestää miljoonia iskuja elinikänsä aikana haastavissa olosuhteissa, joten laatu, luotettavuus ja tehokkuus ovat tuotekehityksen ja valmistuksen kulmakiviä. Lahden tehdas on hydraulisten iskuvasaroiden globaali teknologia- ja valmistuskeskus ja tehtaan tuotanto on suunniteltu toteuttamaan näitä vaatimuksia hyödyntäen alan viimeisintä teknologiaa ja työmenetelmiä.

Nyt haemme Lahden tehtaan tuotantoon, aktiivisia ja ammattitaitoisia lämpökäsittelijöitä vakituiseen työsuhteeseen.     

Tehtäväsi

Toimit lämpökäsittelylaitoksessa huippumodernien lämpökäsittelylaitteiden parissa. Tehtäviisi kuuluu koneistettujen komponenttien lämpökäsittely, pitäen sisällään panostuksen, automaattiviimeistelylinjan käytön ja laadun/prosessin valvonnan.

Osaamisalueet

Sinulla on kone- ja metallialan koulutus sekä työkokemusta vuorotyöstä teollisuuden alalta. Toivomme kokemusta lämpökäsittelystä, mutta tärkeintä on, että olet yhteistyökykyinen, vastuuntuntoinen, valmis oppimaan uutta ja kehittymään tulevissa tehtävissäsi osaksi tulevaa tiimiäsi. Perustietotekniset valmiudet ja konepiirustusten lukutaito katsotaan eduksesi. Työtä tehdään keskeytyvässä kolmivuorossa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä nykyaikaisessa ja kansainvälisessä tuotantotyöympäristössä sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen. Saat perehdytyksen, tukea ammattitaitoiselta tiimiltä sekä ison kansainvälisen yrityksen edut ja mahdollisuudet. Lisäksi tarjoamme sinulle kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto. Me sandvikilaiset uskomme, että kokemusten, näkökulmien ja taustan monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme. Tutustu lisää Sandvikiin ja sen työntekijöihin: stories hubLinkedIn tai Facebook.

Lisätietoja/yhteydenotot

Kai Lehto, Heat treatment supervisor, p. 040 0418997, kai.lehto@sandvik.com. Yhteydenotot 1. – 5.11.2021.

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44444.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sunnuntaihin 7.11.2021 mennessä.
Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers. Työpaikan tunnus on R0032511.

Tietoa yrityksestämme

Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2020 konserni työllisti 37 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 160 maassa.

Lämpökäsittelijä

Lahti
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 08.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
+900 milj. euroa

Jaa työpaikkailmoitus