Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lämpölaitoskäyttäjä

Meitä advenilaisia ohjaa tarkoitus: Advantage in energy. For business, people and planet. Olemme osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjunnassa ja uskomme, että ympäristöä säästävien energiaratkaisujen avulla, jotka etsimme, rakennamme ja kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa, voimme vaikuttaa yritysten, ihmisten ja maapallon tulevaisuuteen. 

Etsimme joukkoomme lämpölaitoskäyttäjää vahvistamaan Itä-Suomen tuotanto-organisaatiota

Adven on johtava energia- ja vesiratkaisujen tarjoaja Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Tuotamme teollisuudelle höyryä, lämpöä ja kylmää sekä toteutamme erilaisia ratkaisuja energia-, vesi- ja materiaalitehokkuuden edistämiseksi. Kiinteistöille tuotamme lämmitystä ja viilennystä kaukolämmöllä sekä kiinteistökohtaisilla ratkaisuilla, joissa hyödynnämme muun muassa bio- ja geoenergiaa. Liiketoimintamallimme perustuu kokonaispalveluun ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Tutustu tarkemmin: www.adven.fi   

Adven Suomen tuotanto-organisaatio koostuu kuudesta maantieteellisestä käyttöalueesta sekä automaatio- ja valvomotoiminnoista. Tuotanto-organisaatiomme työllistää yhteensä noin 120 henkilöä ja käsittää yli sata tuotantolaitosta koko Suomen alueella. Adven on viime vuosina kasvanut voimakkaasti, ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Työsuhteemme ovat pitkiä ja henkilöstötyytyväisyys on korkealla tasolla.

Haluatko sinäkin mukaan tyytyväisten ammattilaisten joukkoon?

Tehtävässäsi lämpölaitoskäyttäjänä vastaat yhdessä kollegasi kanssa Advenin Pankakosken energialaitoksen laadukkaasta käyttö-, kunnossapito- ja päivystystehtävistä osana Itä-Suomen alueen tuotanto-organisaatiota. Tehtävässäsi osallistut myös laitoksen vuosihuoltoihin ja muihin kunnossapidon tehtäviin. Asemapaikkasi on Pankakosken laitoksella ja raportoit tehtävässäsi alueen käyttöpäällikölle. Työ on kaksivuorotyötä.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta

  • Energiatekniikan tuotantolaitteiden tuntemusta operatiivisessa toiminnassa sekä kokemusta automaatiotekniikan kunnossapidosta
  • Pätevyyksiä energia-alalta (esim. alikonemestari, A-koneenhoitaja tai B-koneenhoitaja) tai valmiutta hankkia ne
  • Sähköturvallisuus 2 -tutkintoa (enintään 1000 V sähkölaitteistojen asennustyö)
  • Valmiutta osallistua päivystykseen ja tarvittaviin hälytysluontoisiin kunnossapidon tehtäviin
  • Ennakkoluulotonta ja innovatiivista asennetta
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä ja joustavuutta

Arvostamme lisäksi Valmet automaation prosessinohjausjärjestelmän tuntemusta.

Lupaamme sinulle mielekkäitä haasteita monipuolisten ja vaihtelevien tehtävien parissa sekä mahdollisuuden kasvaa energia-alan huippuosaajaksi. Lisäksi lupaamme sinulle vakituisen työpaikan kasvavassa yrityksessä, menestystäsi tukevan palkkauksen sekä huippukollegat. Advenilla saat käyttöösi modernit työkalut, ja ammattitaitoisen ja kannustavan organisaation tukemaan työtäsi.

Meillä et jää paikoillesi. Pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiaratkaisuihin ja olet mukana luomassa parempaa maailmaa!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 27.6. mennessä oheisen linkin kautta:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?23a27872&lang=fi-FI

Mikäli sinulla herää kysymyksiä liittyen tehtävään tai rekrytointiprosessin, lisätietoja tehtävästä ajalla 21.6-24.6. ja 28.6.-30.6. antaa tuotantopäällikkö Tapani Parkkonen, p. 050 441 4364, klo 15-16.

Advenilla pidämme monimuotoisuutta tärkeänä ja arvostamme yrityksellemme saatuja hyötyjä pyrkiessämme sukupuolten, etnisten taustojen ja kulttuurisen monimuotoisuuden tasa-arvoon.

Avainsanat: Adven, energia, tuotanto, lämpölaitoskäyttäjä, energiantuotanto, energiatekniikka

Lämpölaitoskäyttäjä

81700 Lieksa
Kokopäiväinen

Julkaistu 28.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus