Skip to main content

Lämpölaitoskäyttäjä

Meitä advenilaisia ohjaa tarkoitus: Advantage in energy. For business, people and planet. Olemme osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjunnassa ja uskomme, että ympäristöä säästävien energiaratkaisujen avulla, jotka etsimme, rakennamme ja kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa, voimme vaikuttaa yritysten, ihmisten ja maapallon tulevaisuuteen. 

Etsimme joukkoomme lämpölaitoskäyttäjää vahvistamaan Pohjois-Suomen tuotanto-organisaatiota

Adven on johtava energia- ja vesiratkaisujen tarjoaja Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Tuotamme teollisuudelle höyryä, lämpöä ja kylmää sekä toteutamme erilaisia ratkaisuja energia-, vesi- ja materiaalitehokkuuden edistämiseksi. Kiinteistöille tuotamme lämmitystä ja viilennystä kaukolämmöllä sekä kiinteistökohtaisilla ratkaisuilla, joissa hyödynnämme muun muassa bio- ja geoenergiaa. Liiketoimintamallimme perustuu kokonaispalveluun ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen.

Adven on mielenkiintoisessa tilanteessa, koska yhdistämme parhaillaan toimintaamme ruotsalaisen Värmevärden -energiayhtiön kanssa. Adven – Värmevärden -konserni on uusi energiayhtiö, jolla on 520 työntekijää ja 50 vuoden kokemus energia-alalta. Yhtiö operoi yli 350 energialaitosta tarjoten lämmitystä ja viilennystä kunnille, kotitalouksille ja yrityksille, sekä erilaisia energiaratkaisuja ja -palveluita teollisuudelle ja kiinteistöille Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Adven Suomen tuotanto-organisaatio koostuu kuudesta maantieteellisestä tuotantoalueesta, automaatiotoiminnoista sekä 24/7 operatiivisesta keskuksestamme. Tuotanto-organisaatiomme työllistää noin 110 henkilöä ja käsittää yli sata tuotantolaitosta ympäri Suomen. Adven on viime vuosina kasvanut voimakkaasti, ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Työsuhteemme ovat pitkiä ja henkilöstötyytyväisyys on korkealla tasolla.

Haluatko sinäkin mukaan tyytyväisten ammattilaisten joukkoon?

Adven vastaa Sodankylän Kevitsassa Bolidenin kaivoksen 8MW kiinteän polttoaineen laitoksesta. Työssäsi lämpölaitoskäyttäjänä huolehdit lämpölaitoksen käytöstä ja kunnossapidosta sekä käyttötoiminnan kehittämisestä asiakasrajapinnassa. Tehtävä sisältää myös alueen muiden laitosten päivystämistä. Lisäksi toimit tarvittaessa myös muiden Pohjois-Suomen alueen laitosten resurssiapuna käyttö- ja päivystystehtävissä. Asemapaikkasi on Sodankylän Kevitsa, ja raportoit tehtävässäsi alueen tuotantopäällikölle.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta

  • kattilatekniikan, prosessi-, sähkö-, automaatio- tai muun teknillisen alan kokemusta
  • kokemusta lämmön tuotannosta sekä pätevyyttä energia-alalta
  • ennakkoluulotonta, innovatiivista asennetta ja kykenet itsenäiseen ja oma-aloitteelliseen työhön
  • asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä ja joustavuutta

Arvostamme lisäksi painelaite- ja sähköpätevyyksiä sekä laitoslogiikkaosaamista.

Lupaamme sinulle mielekkäitä haasteita monipuolisten ja vaihtelevien tehtävien parissa sekä mahdollisuuden kasvaa energia-alan huippuosaajaksi. Lisäksi lupaamme sinulle vakituisen työpaikan kasvavassa yrityksessä, menestystäsi tukevan palkkauksen sekä huippukollegat. Advenilla saat käyttöösi modernit työkalut, ja ammattitaitoisen ja kannustavan organisaation tukemaan työtäsi.

Meillä et jää paikoillesi. Pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiaratkaisuihin ja olet mukana luomassa parempaa maailmaa!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.10.2021 mennessä oheisen linkin kautta: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?34645393&lang=fi-FI

Mikäli sinulla herää kysymyksiä liittyen tehtävään tai rekrytointiprosessin, lisätietoja antaa tuotantopäällikkö Risto Pehkonen, p. 0400 127 374.

Advenilla pidämme monimuotoisuutta tärkeänä ja arvostamme yrityksellemme saatuja hyötyjä pyrkiessämme sukupuolten, etnisten taustojen ja kulttuurisen monimuotoisuuden tasa-arvoon.

Avainsanat: Adven, energia, energiantuotanto, lämpölaitos, lämpölaitoskäyttäjä, kunnossapito

Lämpölaitoskäyttäjä

99600 Sodankylä
Kokopäiväinen

Julkaistu 12.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus