Skip to main content

Lämpöpalveluiden palvelutuotannon tiiminvetäjä

Tule Oulun Energialle lämpöpalveluiden palvelutuotannon tiimin esihenkilöksi

Haemme lämpöpalveluiden palvelutuotantoon tiiminvetäjää, jolla on erinomaiset esihenkilö- ja vuorovaikutustaidot. Tehtävässäsi toimit asentajaryhmän esihenkilönä aikatauluttaen ja resursoiden tehtävät tiimisi jäsenille. Tiimisi vastaa koko kaukolämpöverkon mittauksesta ja etäluennasta, sekä huolehtii siihen liittyvästä kunnossapidosta, asiakaslaiteasennuksista ja -korjauksista sekä teknisestä asiakaspalvelusta.

Johdat tiimiä valmentavalla otteella ja takaat erinomaisen asiakaskokemuksen. Työlläsi on oikeasti merkitystä – olet osaltasi mukana rakentamassa tulevaisuuden ilmastoystävällistä energiajärjestelmää!

Sinulla on sähköalan koulutus ja tunnet LVI-alan. Työssäsi sinulta vaaditaan asiakaspalveluhenkistä ja joustavaa otetta työhön – työskentelet niin oman henkilöstömme kuin yhteistyökumppanien kanssa ja tarvittaessa osallistut myös päivystykseen ja varallaoloon. Kiinteistöautomaatiojärjestelmien tuntemus sekä pätevyys tehdä sähkötöitä ja toimia sähkötöiden johtajana katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on kuitenkin halu oppia ja kehittyä työssäsi.

Jos olet tehokas organisoja ja tiimityöskentelijä, niin sinua odotetaan jo! Meillä on innostava 240 työntekijän työyhteisö, jossa voi hyvin työ ja sen tekijä. Saat luoda rohkeasti uutta ja kehittyä itsekin. Henkilöstöetumme ovat kattavat ja henkilöstötyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla. Olemme saaneet myös Suomen innostavimmat työpaikat -tunnuksen! Tule luomaan rohkeasti uutta ja tekemään töitä yhdessä, innolla ja vastuullisesti.

Onko sinussa Pohjoista voimaa? Täytä hakulomake palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta 23.1.2022 mennessä. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si. Lisätietoja antavat MPS-konsultti Veli-Antti Vasela, 0400 294433 ja Oulun Energian lämpöpalveluiden asiakaspalvelupäällikkö Risto Haapalainen, 044 7033424.


Oulun Energia on Suomen energisin työpaikka ja palveluksessamme on noin 240 energia-alan ammattilaista. Perustamme on energiantuotannossa sekä lämpö- ja sähköverkkopalveluissa. Luomme uutta tukijalkaa kiertotaloudesta. Etenemme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa vuonna 2035.

Lämpöpalveluiden palvelutuotannon tiiminvetäjä

Oulun Energia Oy
Oulu
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus