Skip to main content

Lapsi- ja perheohjaaja, 3 paikkaa

Lapsi- ja perheohjaaja, 3 paikkaa, Vantaan kaupunki, Vantaa Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Vartiokujan, Rajakylän ja Ravurinpuiston päiväkodit

Vartiokuja: Vartiokuja 8,01280, Rajakylä:Säilätie 31, 01280 ja Ravurinpusito Kannuskuja 6, 01200

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 10.05.2021 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2021

Varhaiskasvatuksen lapsi- ja perheohjaaja (koulutuksellinen tasa-arvo, projekti)

Haluatko olla mukana tekemässä merkityksellistä työtä vantaalaisten lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi sekä moniammatillisen työn kehittämiseksi? Työssäsi varhaiskasvatuksen lapsi- ja perheohjaajana pääset edistämään alueellisen, sosiaalisen ja koulutuksellisen tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämistä sekä syrjäytymisen ehkäisemistä.

Etsimme joukkoomme kehittämismyönteistä varhaiskasvatuksen lapsi- ja perheohjaajaa Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamalla koulutuksellisen tasa-arvon avustuksella vuoden loppuun 2021.

Vantaa on rohkea edelläkävijä. Meidät tunnetaan osallistavasta ja kehittävästä työotteesta, verkostoyhteistyöstä, ketterästä uudistamisesta sekä asiakaslähtöisyydestä. Vastuullisuuden ja yhteisöllisyyden periaatteet ohjaavat toimintaamme.

Oletko sinä etsimämme varhaiskasvatuksen lapsi- ja perheohjaaja, joka haluaisit kokeilla uudenlaista tapaa työskennellä hyvinvoinnin edistämiseksi?

Lapsi- ja perheohjaajan työ kohdentuu toimintayksikköön. Lapsi- ja perheohjaajaa ei lasketa lasten ja henkilöstön väliseen suhdelukuun.

Edistät yhteistyössä päiväkodin johtajan sekä muun henkilöstön kanssa perheiden kanssa tehtävää yhteistyötä ja yhteistöllisyyden vahvistumista toimintayksikössä. Varhaiskasvatuksen lapsi- ja perheohjaajana toteutat perheiden palveluohjausta sekä ohjaat perheitä kasvatusyhteistyöhön. Lapsi- ja perheohjaajana osallistut moniammatilliseen yhteistyöhön varhaiskasvatuksen sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelurakenteiden yhteensovittamiseksi. Toimit kasvatuksen sekä vanhemmuuden tukemisen ja kehittämisen asiantuntijana toimintayksikössä. Työ sisältää itsenäistä tiedonhankintaa lasten sekä lapsiperheiden hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Työsi sisältää perheen palvelutarpeen kartoitusta, neuvontaa, konkreettista tukea ja ohjausta hyvinvointipalveluiden piiriin yhteistyössä perheen kanssa. Osallistut tarvittaessa moniammatillisen tiimin sekä toimintayksikön pedagogiseen työskentelyyn, lapsiryhmien pedagogisen toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Tarvittaessa osallistut asiantuntijan roolissa yksikön johtoryhmätyöskentelyyn. Lapsi- ja perheohjaajana osallistut työkäytäntöjen arviointiin ja kehittämiseen työyhteisössä.

Tehtävä sopii sinulle lasten ja perheiden hyvinvoinnin vankka osaaja, joka osaat seurata ja hyödyntää uusinta tutkimustietoa sekä sinulla on halu tehdä aktiivista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Tärkeää on, että motivoidut monipuolisesta työstä. Työssä tarvitaan rohkeutta uudistua ja uudistaa. Vantaalla meitä yhdistää vahva tahto tehdä vaikuttavaa ja vastuullista työtä lasten ja perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Yhdessä hankkeeseen osallistuvien ammattilaisten kanssa pääset verkostoitumaan ja jakamaan osaamistasi. Vantaan kaupunki tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen.

Tutustu valtionavustuksen https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/1410845/71-5-miljoonaa-euroa-tasa-arvorahaa-haettavissa-opetuksen-tasa-arvon-ja-laadun-kehittamiseen

https://www.youtube.com/watch?v=b_2eKC1T6AU https://www.youtube.com/watch?v=b_2eKC1T6AU&feature=youtu.be

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten https://www.vantaa.fi/hallinto_ja_talous/tyo_ja_elinkeinot/vantaa_tyonantajana/tyon_esittelyja/toihin_varhaiskasvatukseen https://www.vantaa.fi/hallinto_ja_talous/tyo_ja_elinkeinot/vantaa_tyonantajana/tyon_esittelyja/toihin_varhaiskasvatukseen

https://www.vantaa.fi/hallinto_ja_talous/tyo_ja_elinkeinot/vantaa_tyonantajana/henkilostoedut https://www.vantaa.fi/hallinto_ja_talous/tyo_ja_elinkeinot/vantaa_tyonantajana/henkilostoedut

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: soveltuva korkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: lapsi- ja perhelähtöistä työotetta, lapsen ja perheen hyvinvointiin ja koulutukselliseen tasa-arvoon liittyvien tekijöiden tuntemus

Luemme eduksi:

- Hyvät tiimityötaidot sekä kehittävä ja kannustava työote
- Kokemus monikielisten lasten ja perheiden kanssa työskentelystä
- Lapsen ja perheen hyvinvointiin ja koulutukselliseen tasa-arvoon liittyvien tekijöiden tuntemus
- Perhepalveluiden tuntemus, kulttuurisensitiivinen työote sekä halu edistää yhteisöllisyyttä tukevia toimintatapoja
- Tietous vanhemmuuden haasteista
- Lapsen ja perheen riski- ja suojaavien tekijöiden tuntemus

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2454,54 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 3

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko

Yhteystiedot:

päiväkodin johtaja

Junnikkala Sanna

0503121652

[email protected]

Tavoitettavissa

Camilla Lith 0407598977 [email protected] Leena Tuomainen 0407614399 [email protected]

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

WWW-osoite: http://www.vantaa.fi
Yhteystiedot: Sanna Junnikkala [email protected] 0503121652
Työpaikan osoite: useita, 01200 VANTAA
Palkkaus: 2454,54 eur/kk
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 30.04.2021 klo 16:00
Ilmoitus jätetty: 16.04.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lapsi- ja perheohjaaja, 3 paikkaa

Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 06.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti