Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lärare inom småbarnspedagogik, ordinarie

Vanda stad, Fostran och lärande, Svenskspråkiga servicen
Daghemmet Timotej , Trollebo daghem och Håkansböle daghem

Skumgränden 13, 01600 Vanda, Vidjegränden 2, 01360 Vanda

Anställningsförhållandets längd: ordinarie 03.01.2022 eller enligt överenskommelse - 


Glada, lärande och delaktiga barn växer upp till en hållbar framtid! Så har vi formulerat vår vision inom småbarnspedagogiken i Vanda. Tilltalar visionen också dig, då har du hittat den rätta arbetsplatsen! 

Om du letar efter ett roligt och meningsfullt jobb och en trevlig arbetsplats, kom då och jobba tillsammans med oss i något av våra svenskspråkiga daghem i Vanda. 

Hos oss har du har goda möjligheter att använda dina styrkor och färdigheter och utöva dina intresseområden. Som barngruppens teamledare och medlem i daghemmets ledningsgrupp har du möjlighet att vara med och påverka, planera, utvärdera och utveckla daghemmets pedagogik i samarbete med dina kolleger och daghemsföreståndaren. Vårt fortbildningsutbud, pedagogiska workshopar och likande kollegiala sammankomster ger dig möjlighet att utveckla din egen kompetens. Stöd i arbetet får du förutom av dina kolleger och din förman, också av olika sakkunniga inom vår organisation. 

Vi söker dig som är genuint nyfiken på barn och vill lära dig av och tillsammans med dem. Du kan vara i slutskedet av dina studier, nyexaminerad eller ha längre erfarenhet – vi växer tillsammans. Socialpedagogisk kompetens kompletterar våra mångprofessionella team. 

Vill du komma och jobba med oss, kontakta då daghemsföreståndaren vid följande daghem per telefon eller e-post: [email protected]

Håkansböle daghem och Trollebo daghem                          Susanna Fagerström, tfn 050 312 4823

Daghemmet Timotej                                                                        Marika Ehn, tfn 040 766 8059

Vi kontaktar dig för en intervju då vi har mottagit din ansökan. 


Vanda stad erbjuder hela sin personal lagstadgade arbetshälsovårdstjänster och förmånssedlar till kollektivtrafikens biljetter. Staden stöder personalens fritid med mångsidiga motions-, kultur- och rekreationsmöjligheter. Personalen kan motionera till förmånliga priser i gym, simhallar samt i vuxeninstitutets- och idrottsservicens grupper. Biljetter till rabatterat pris erbjuds till teater, opera och bio. 

Staden har över 500 tjänstebostäder på olika håll i staden. Bostäderna uthyrs i första hand till stadens nya anställda. 

Vanda betalar efter en sex månaders prövotid en flyttpenning på 1500€ som engångsersättning till dem som flyttar från övriga orter än närkommunerna för ett ordinarie arbetsförhållande som lärare inom småbarnpedagogiken, speciallärare eller daghemsföreståndare. Som närkommuner räknas Helsingfors, Esbo, Grankulla, Nurmijärvi, Tusby, Kervo, Träskända, Sibbo och Kyrkslätt. Flyttpenningen gäller lärare och speciallärare inom småbarnspedagogik samt daghemsföreståndare. Fråga gärna mer om våra förmåner.

I Vanda vågar vi göra saker på ett nytt sätt. I Vanda har du omfattande möjligheter att utveckla verksamheten och utveckla ditt eget kunnande. Vanda stad erbjuder goda utbildningsmöjligheter och de mångsidiga nätverken fungerar som ett stöd för dig i din professionella roll.


Uppgifter om anställningen

Behörighetsvillkor: Lärare i småbarnspedagogik (Behörighet som lärare inom småbarnspedagogik enligt lagen om småbarnspedagogik)

Utöver behörighetsvillkoren förutsätter vi: en hög nivå på språkkunskaper i svenska.

Villkoren i tjänsteförhållandet bestäms enligt det kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet för undervisningspersonal (UKTA).

Lönesättning: 2647,26 euro + eventuella tillägg

Tillstånd som krävs: Den utnämnda personen ska uppvisa ett giltigt utdrag ur brottsregistret, Före utnämningen ska ett godtagbart intyg över hälsotillståndet från företagshälsovården uppvisas., Vi kontrollerar att personer som utses till att arbeta med vård av barn under skolåldern lämnat en utredning om eventuell förekomst av tuberkulos i andningsorganen (lagen om smittsamma sjukdomar § 55)

Antalet anställningar: 5

Prövotid: Anställningen har 6 månader prövotid

Heltids-/deltidsarbete: heltid

Typ av anställning: arbetsavtalsförhållande

Arbetstid: 38 h 15 min/vecka 


Kontaktinformation:

daghemsföreståndare
daghemmet Timotej
Ehn, Marika
0407668059
[email protected]


daghemsföreståndare
Trollebo daghem och Håkansböle daghem
Susanna Fagerström,
050 312 4823
[email protected]


Vanda är en ansvarsfull arbetsgivare. Vi stöder våra anställdas välbefinnande och kompetens, och främjar en god atmosfär inom arbetsgemenskaperna. Vi utvecklar ständigt vårt chefsarbete.
Skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Videointervju kan användas i rekryteringsprocessen.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti