Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Laskenta-asiantuntija

Oletko oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen taloushallinnon ammattilainen tai sellaiseksi haluava? Haluatko olla mukana automatisoimassa sekä tehostamassa laskujen käsittelyyn liittyviä prosesseja?

Sinun roolisi

Tehtäviisi kuuluu taloushallintoon keskitettyjen laskujen tiliöinti, tiliöintien automatisointi sekä laskujen käsittelyyn liittyvien prosessien tehostaminen. Työskentelet taloushallinnossa 8 hengen Asiakaskirjanpito -tiimissä. Laskenta-asiantuntijana tulet työskentelemään tiiviisti yhteistyössä taloushallinnon kehityspäällikön sekä sisäisen- että ulkoisen laskennan kanssa. Pääset mukaan uuden ostoreskontrajärjestelmän käyttöönotto- sekä kehitysprojektiin ja tästä järjestelmästä tulee sinun pääasiallinen työkalusi.

Onnistumisen edellytykset

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (tradenomi, KTM). Tehtävässä onnistuminen edellyttää kirjanpidon perusteiden osaamista, numerotarkkuutta ja huolellisuutta. Katsomme aikaisemman kokemuksen ostoreskontrajärjestelmästä eduksi. Tarvitset työssäsi valmiutta itsenäiseen työhön unohtamatta kykyä ja halua työskennellä tiimissä. Toivomme, että olet kerryttänyt kokemusta myös projektityöskentelystä, sillä tulet olemaan mukana uuden järjestelmän käyttöönottoprojektissa. Pyrit aktiivisesti ja oma-aloitteisesti etsimään ja selvittämään automatisointia ja tehostamista vaativia prosesseja. Lisäksi toivomme sujuvaa englannin kielen taitoa.

Sinulle tarjoamme

  • Työpaikan vakavaraisessa, finanssialan johtavassa yrityksessä, joka on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2020 ja 2021 ja Euroopan 10. parhaaksi työpaikaksi vuoden 2020 Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa 
  • Työtilat uusituissa tiloissa pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla sekä joustavat mahdollisuudet etätyöskentelyyn
  • Suuren ja menestyneen Sampo-konsernin edut sekä Positiivisen, innostavan ja ammattimaisen työyhteisön

Hae tehtävään pian, mutta viimeistään sunnuntaina 15.8. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Laskentajohtaja Tuula Karola puh. 050 424 4204 maanantaina 19.7. ja tiistaina 27.7. klo 10–11.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme some-kanavissamme sekä osoitteessa www.mandatumlife.fi.

Laskenta-asiantuntija

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 16.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
0 - 199 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus