Skip to main content

LASKENTA-ASIANTUNTIJA

Huippuhomma kehityshakuiselle laskenta-asiantuntijalle!

Etsitkö ulkoisen laskennan tehtävää kasvavassa ja vakavaraisessa konsernissa? Oletko itsenäinen tekijä, joka nauttii myös prosessien ja järjestelmien kehittämisestä? Kuulostaa siltä, että Arella voisi olla juuri sopiva paikka sinulle!

Are Oy:n laskenta-asiantuntijana toimit pääosin ostoreskontran tehtävissä. Toimit ostolaskuprosessin prosessivastaavana ja hoidat esim. saapuvien ostolaskujen käsittelyä, ostolaskujen siirtoa kirjanpitoon ja maksatusta yhteistyössä muiden tiimiläisten kanssa sekä toimit ostolaskujärjestelmän pääkäyttäjänä. Meneillään olevassa ERP-hankkeessa toimit ulkoisen laskennan asiantuntijana ja aktiivisena projektiryhmän jäsenenä sekä käyttöönottovaiheessa opastat ja ohjeistat liiketoiminnan käyttäjiä mm. ostolaskujen käsittelyssä. Haemme itsenäistä tekijää, mutta yksin sinun ei kuitenkaan tarvitse onnistua, sillä esihenkilösi ja tiimiläisten tuki sekä mutkaton yhdessä tekemisen meininki takaavat parhaan lopputuloksen!

Olet todennäköisesti etsimämme asiantuntija, jos sinulla on usean vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä ja erityisesti kokemusta ostolaskuprosessista ja ostolaskujen käsittelyjärjestelmistä. Lisäksi arvostamme kokemusta järjestelmämuutoksista. Asiantuntijuuden taustalla sinulla olisi hyvä olla taloushallinnon tradenomin koulutus, kirjanpidon ja verotuksen perusasioiden hallinta sekä hyvä, monipuolinen taloushallinnon järjestelmien ja Office 365 työkalujen osaaminen. Koska toimimme pohjoismaisessa konsernissa, tarvitset suomen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa.

Aressa arvostetaan vastuuntuntoista ja asiakaslähtöistä työskentelytapaa sekä hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja paineensietokykyä. Näiden lisäksi toivomme, että sinulla on myös kykyä ja halua kehittää sekä omaa osaamistasi että yhteistä toimintaa ja prosesseja. Me varmistamme, että kehittämisen edellytykset ovat olemassa. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vakavaraisessa perheyhtiössä, ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden lisäksi saat osaavan tiimin tuen työpäiviisi.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viimeistään 21.1.2022. Lisätietoja tehtävästä Mercuri Urvalissa antaa seniorikonsultti Sanna Kröger, puh. 040 506 1856.

Are on Suomessa perustettu perheyritys, jolla on yli sadan vuoden kokemus talotekniikasta. Tarjoamme ratkaisuja ja palveluita kiinteistön koko elinkaarelle aina uudiskohteiden talotekniikkaurakoinnista, ylläpitoon ja huoltoon, modernisointiin ja korjausrakentamiseen. Työskentelemme tiiviisti yhdessä asiakkaidemme kanssa löytääksemme parhaat ratkaisut, oli kyseessä sitten toimisto, kauppakeskus, hotelli, sairaala, asuinkiinteistö tai teollisuuslaitos. Panostamme älykkääseen talotekniikkaan, jolla varmistamme asiakkaillemme energiatehokkaat tilat ja tilojen loppukäyttäjille miellyttävät sisäolosuhteet, kustannustehokkaasti toteutettuina. Arella on yhteensä noin 3 500 työntekijää Suomessa ja Ruotsissa, ja sen liikevaihto on noin 495 miljoonaa euroa. Are on osa Conficap-konsernia. 

LASKENTA-ASIANTUNTIJA

Are Oy / co Mercuri Urval
Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Tilipalvelu Rantalainen Oy / co Mercuri Urval
Tampere
Sagax Finland Asset Management Oy / co Mercuri Urval
Helsinki
Poolia Suomi Oy
Espoo
Poolia Suomi Oy
Vantaa
Poolia Suomi Oy
Uusimaa