Skip to main content

Laskentainsinööri, Tilat

Haemme analyyttista laskentainsinööriä osaksi energistä Talliosake-tiimiä. Talliosake on oman segmenttinsä markkinajohtaja. Talliosake myy ja vuokraa tiloja yrityksille ja yksityishenkilöille erilaisiin käyttötarkoituksiin. Roolillasi on keskeinen vaikutus Talliosake-hankkeiden eri vaiheissa onnistumiseen, koska määrätietoa hyödynnetään mm. projektien kustannuslaskennassa, budjetin seurannassa ja hankinnoissa.

Tehtävässä vastaat Talliosake-projektien kustannus- ja määrälaskennasta yhdessä osaavan tuotannon tiimin kanssa. Lisäksi vastuullesi kuuluu laskentajärjestelmän ylläpito ja kehitys sekä määrälaskentaan liittyvien tietojen ja dokumenttien hallinta.

Odotamme, että:

  • osaat tulkita rakennuspiirustuksia
  • sinulla on rakennusalan tai muun vastaavan teollisuudenalan aiempaa osaamista
  • olet itsenäinen ja oma-aloitteinen
  • olet kiinnostunut tarkkuutta vaativasta työstä
  • sinulla on hyvät tietotekniset taidot.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta, mutta tärkeämpää on soveltuva työkokemus ja toimeen tarttuva työote. Itsenäisen työskentelyn lisäksi vastapainoa tehtävään tuo eri sidosryhmien kanssa työskentely.

Työpaikkasi sijaitsee joko Oulussa tai Vantaalla.

Miltä vaikutti? Voisitko sinä olla uusi työkaverimme? 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 30.11. Täytämme tehtävän heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Samuli Nauhalta puh. 040 7359 748 / samuli.nauha@talliosake.fi.

Me DENillä teemme merkityksellistä työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankintojen parissa.

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Konsernissa työskentelee 500 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 174 miljoonaa euroa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli, K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti, harraste-, varasto- ja toimitilojen Talliosake sekä talotekniikan suunnittelun ja asennusten huippuosaaja DEN Tekniikka. Talliosake ja Finnlamelli panostavat myös kansainvälisille markkinoille.