Skip to main content

Lastenhoitaja, Hiekkaharjun päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Hiekkaharjun päiväkoti, Hiekkaharjuntie 12, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen alkaen 18.08.2022 tai sopimuksen mukaan - 31.01.2023


Hei, sinä työstäsi innostunut lastenhoitaja,

Etsimme joukkoomme lastenhoitajaa Hiekkaharjun päiväkotiin määräaikaiseen työsuhteeseen 1-5-vuotiaiden ryhmään. Hiekkaharjun päiväkodissa on kuusi lapsiryhmää. Meillä pääset toteuttamaan positiivista pedagogiikkaa, joka on koko päiväkodin yhteinen asia. Meillä on hyväksyvä ja myönteinen ilmapiiri, joka keskittyy lapsen vahvuuksiin. Positiivisella pedagogiikalla saat auttaa lapsia huomaamaan omat vahvuutensa, annat lapsille uusia oppimisen kokemuksia sekä itseluottamusta ja uskoa itseensä.

Odotamme sinulta ammatillista työotetta sekä mutkatonta asennetta mitä tulee lasten ja perheiden moninaisuuteen. Haluat olla aktiivisesti läsnä lasten toiminnassa ja turvallisena aikuisena. Lisäksi toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja lapsia osallistavaa työotetta.

Tarjoamme sinulle työpaikan sitoutuneesta, kannustavasta ja huumorintajuisesta työyhteisöstä. Meillä on avoin ja osaava henkilökunta, joka koostuu varhaiskasvatuksen opettajista ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajista. 

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin täältä.

Kiinnostuitko? Soita Suvi Knuutiselle 050 312 4554 tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2188,28
euroa/kk. Lisäksi huomioidaan sekä 1.6.2022 voimaan tullut yleiskorotus että mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja
Knuutinen, Suvi
050v 312 4554
suvi.knuutinen@vantaa.fi

Tavoitettavissa klo 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.